Concurs de fotografie cu tema: „Apa – picătura de viaţă a mediului”

de Geza GASPARIK,
director general

IMG_2596

Izvor

S. C. VITAL S. A. invită elevii claselor V-VIII la un concurs de fotografie cu tema: „Apa – picătura de viaţă a mediului”. Concursul este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului şi se adresează tuturor elevilor din clasele mai sus menţionate, din toate localităţile în care S. C. VITAL S. A. operează. Dorim ca prin acest concurs să provocăm elevii la un exerciţiu de imaginaţie, în care apa este elementul vital al mediului înconjurător. De asemenea, reprezintă o nouă oportunitate de conştientizare asupra rolului important al apei în vieţile fiecăruia dintre noi. Vor fi acordate patru premii în urma jurizării: locurile I-III, respectiv originalitate.

Fiecare participant se poate înscrie în concurs cu o singură fotografie, care va fi trimisă împreună cu toate datele de contact, prin email, la adresa: relatii.publice@vitalmm.ro, dar şi prin poştă la adresa: SC VITAL SA Baia Mare, str. Gheorghe Şincai nr. 21, cu menţiunea „Concurs de fotografie – Ziua Mondială a Mediului”. Fotografiile pot fi depuse direct la Biroul Relaţii Publice SC Vital Baia Mare, respectiv la Sediul Agenţiilor din celelalte localităţi. Fotografiile trebuie să fie imprimate pe hârtie fotografică, în format 20X30 cm şi să fie trimise până la data de 23 mai 2014.

Premierea celor mai bune lucrări, precum şi vernisajul expoziţiei se vor efectua de Ziua Mondială a Mediului, joi, 5 iunie 2014, ora 11, în holul Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” Baia Mare.

Mai multe detalii, precum şi regulamentul complet al concursului pot fi găsite pe site-ul societăţii: www.vitalmm.ro, pe prima pagină – Regulament concurs de fotografie – Ziua Mondială a Mediului –, sau pot fi cerute direct reprezentanţilor Biroului relaţii publice prin email: relatii.publice@vitalmm.ro, telefon: 0262/215150, int. 177.

Baia Mare,
05.05.2014

One Response to Concurs de fotografie cu tema: „Apa – picătura de viaţă a mediului”

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: