Antologia Napoca Nova – nr. 5

P1040547

de Voichiţa VEREŞ,
director al Editurii Napoca Nova

Editura Napoca Nova a început redactarea Antologiei NN (Nr. 5), închinată anotimpului hibernal, care va vedea lumina tiparului la jumătatea lunii decembrie.

Secţiunile sunt: poezie, proză, critică/istorie literară, eseu, epigrame/divertisment.

Autorii sunt invitaţi să expedieze materialele lor în format electronic max. 20 pag. format A5, font Times New Roman 12, cu diacritice, într-un singur fişier/autor, indiferent dacă textele sunt destinate uneia sau mai multor secţiuni.

Întrucât demersul nostru are drept scop promovarea literaturii române de calitate, nu facem niciun fel de partizanat cultural sau de altă natură, de aceea invităm alături de noi atât scriitori consacraţi, cât şi creatori aflaţi la început de drum sau cu prezenţă discretă în lumea literară, indiferent de afilierea lor la vreo grupare artistică sau organizaţie profesională de profil.

Editura îşi rezervă dreptul de a refuza materialele cu conţinut trivial, denigrator sau care aduce atingere demnităţii naţionale sau limbii române.

Editura Napoca Nova suportă integral costurile de editare, redactare, corectură, aranjare în pagină, prelucrare grafică şi realizare coperte. Pentru eficientizarea cheltuielilor cu hârtia şi tiparul, îi rugăm pe colaboratorii noştri să facă precomandă pentru un număr de 3 exemplare din carte (la preţul de aprox. 50 lei/3 exemplare). Autorii vor putea achiziţiona cărţile în cadrul lansării din luna decembrie sau în colet, expediat la adresa desemnată de dvs.

Aşteptăm materialele dvs. până în 26 noiembrie 2014!

Vă rugăm să însoţiţi fişierul cu materialele de publicat de precomandă şi de adresa la care doriţi să vă fie expediate cărţile. (Persoanele care doresc să primească pachetul cu un curier rapid, sunt rugate să precizeze aceasta în scris şi să dea un număr de telefon la care vor fi contactate de firma de curierat.)

Împreună, prin paginile noastre, putem face lumea mai frumoasă!

Telefon:
0371 780 654
0766 941 689
0745 530 465
e-mail:
contact@napocanova.ro
office@napocanova.ro
voichita_veres@yahoo.com

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: