filmfestival de ecraniZARI LITeRARe

image001

filmfestival de ecraniZARI LITeRARe

FONDAT DE ZIUA LIMBII ROMÂNE – 31 AUGUST 2013

 

INVITAŢIE

la şedinţa cenaclului de ecranizări din 18 februarie 2015

Vă invităm joi 22 ianuarie la orele 11 în sala mică de proiecţii a Uniunii Cineaştilor din România (Cinematograful Studio – bd. Magheru sau intrarea din str. Mendeleev 28-30), la noua întrunire a cenaclului.

Conform tematicii pe care ne-am propus-o, se va continua discutarea articolelor privind ecranizarea literară apărute în caietul program al ediţiei 2014 (pag. 97-115 ) şi se vor pune în dezbatere sinopsisurile publicate în website-urile noastre de Forum-Atelier ce se pot accesa la adresele:

http://screenplayfestivalro.falezedepiatră.net/forum-atelier
şi
http://cititordeproza.ning.com/group/festivalului-international-al-ecranizarilor-litera

În partea a doua a şedinţei vor fi prezentate site-urile internet pe care se desfăşoară concomitent, în mediul virtual, lucrările cenaclului nostru şi se vor desfăşura, de asemenea, în perioadele respective, ediţiile virtuale ale Festivalului, întrunind participanţi de oriunde prin intermediul legăturilor IT. Pentru a vă face o idee, puteţi accesa încă dinainte acest complex site-internet pe care l-am construit, intrând pe portalul nostru www.cartesiarte.ro şi dând click pe sigla „CINELITERATURA” din centrul paginii principale. De aici, butonând, se pot accesa, celelalte componente virtuale ale recentei construcţii internet: PAGINA PRINCIPALĂ „CINELITERATURA”, FORUMUL-ATELIER; SALA DE CINEMATOGRAF VIRTUAL CU CANALELE MEDIA ŞI YOU-TUBE; PAGINA FACEBOOK a Festivalului, Pagina TWITTER a Festivalului, Pagina GOOGLE + a Festivalului şi Pagina PINTEREST a Festivalului.

image_001

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: