Lansare de carte. GHEORGHE FUNAR – „Holocaustul din Grădina Maicii Domnului”

funar

de Cristian LAURENŢIU

Cartea lansată luni, 27 aprilie 2015, la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” în sala de conferinţe de către fostul primar al oraşului Cluj-Napoca este a treia din ciclul denumit „Holocaustul”. Primul volum a fost lansat pentru prima dată în Baia Mare în urmă cu patru ani, „Holocaustul împotriva românilor”, urmat acum doi ani de „Holocaustul împotriva poporului român”.

Gheorghe Funar, un prieten al băimărenilor, afirmă că noi trăim în «Grădina Maicii Domnului», fapt confirmat de Papa Ioan Paul al II-lea la vizita sa în ţară şi că „suntem urmaşii adevăratului popor ales de Dumnezeu”, iar „istoria pe care noi o cunoaştem este o istorie falsificată”.

Prezent la lansare, în dublă calitate, de gazdă şi fost coleg în Parlamentul României, dr. Teodor Ardelean, directorul Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” din Baia Mare, a spus: „Aveam momente când eram la PUNR şi nu-l înţelegeam pe Gheorghe Funar de ce este atât de tipicar în redactarea comunicatelor. Văd acum în cărţile sale ce mult înseamnă să aduni filă cu filă conferinţe de presă organizate în circa doi ani de zile şi care se adună şi constituie o arhivă, o bibliotecă de idei şi atitudini, de poziţii clare şi până la urmă un corpus de probleme care ar trebui să alarmeze mult mai mult.”

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: