Comunicat de presă – Asociaţia Angelis

de Asociaţia Angelis

calendar_2015Asociaţia Angelis vă invită la prezentarea „Asistenţă divină prin îngeri”, care va avea loc la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare (Salonul artelor), sâmbă-
tă, 30 mai 2015, orele 10-13.30. Prezentarea este susţinută de psih. Felicia Toniţă, autor al cărţii „Asistenţa divină prin îngeri”.

Am trecut printr-o lungă perioadă în care viaţa ne-a pus în ipostaze prin care am fost nevoiţi să realizăm o serie de transformări, să înţelegem, să învăţăm să facem schimbările pe care le-am amânat poate de ani de zile. Chiar dacă ne-au tulburat şi ne-au făcut să ne simţim vulnerabili, toate acestea ne-au întărit, ne-au apropiat mai mult de noi înşine şi de Dumnezeu. Drumul de acum, deşi poate nu e foarte diferit de cel de dinainte, are o altă lumină, e mai viu, pentru că participăm altfel la el, îi intuim curgerea într-un sens bun, chiar dacă uneori pare mai greu. Apar şi multe întrebări, nevoi de a clarifica procese de transformare ce încă ne provoacă la schimbări, pe care nu le înţelegem imediat sau nu ştim cum să le abordăm. Asistenţa divină a fost dintotdeauna prezentă, dar acum suntem mai pregătiţi să o recunoaştem şi să facem paşii corecţi în direcţia pe care ne-o indică intuiţia sau simţul interior.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: