Strigăt de ajutor al unei mame: „Nu vreau să-mi las copilul singur în această lume. Vreau să trăiesc!”

COMUNICAT DE PRESĂ – Asociaţia „Salvează o inimă” ; Plus Communication

Geanina_2Geanina Lisenchi este o mamă de doar 31 ani, care se luptă din răsputeri să trăiască şi să nu-şi lase fetiţa de şapte ani singură în această lume. Geanina a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală malignă şi, după prima operaţie, RMN-ul arăta că tumoarea nu a recidivat şi se va face bine.

Anul acesta a făcut a doua operaţie şi a sperat până în ultima clipă că totul o să fie în regulă şi că tumoarea, care apăruse între timp, va fi extirpată de tot. La doar trei luni de la a doua operaţie, în data de 8 iulie 2015, un nou RMN îi arăta că lucrurile nu evoluează deloc în favoarea ei. Tumoarea se dezvoltă cu repeziciune atât în interiorul creierului, cât şi în exteriorul cutiei craniene. Are nevoie de a treia operaţie, iar suma de 60.000 de euro nu mai pare imposibil de strâns, mai ales că foarte mulţi oameni s-au oferit să o ajute.

Comunicat de presa - Salveaza o inima - Geanina-page-001„Vestea m-a lovit ca un fulger şi efectiv m-a lăsat fără reacţie. Cum să mai reacţionez când eu încă port urmele primelor două operaţii şi mi se spune că trebuie să mă operez cât mai urgent ca să-mi salvez viaţa? Îmi doresc să fiu mamă, soţie, prietenă, îmi doresc să mă pot bucura de cuvintele fetiţei mele care îmi spune câtă nevoie are de mine pe această lume, îmi doresc să trăiesc. Sunt momente în care corpul nu mă mai ascultă, când fricile de tot felul îşi fac apariţia şi, totuşi, o forţă mult mai puternică îmi spune să mă ridic şi să lupt. Dumnezeu ne iubeşte şi mă iubeşte şi pe mine, şi lucrează prin oameni. Văd acest lucru, deoarece foarte multă lume mă încurajează şi-mi vine în ajutor. Vreau să trăiesc, să-mi văd fetiţa crescând frumos alături de mine, să mă pot bucura de realizările ei, căci are abia şapte anişori”, declară Geanina Lisenchi, diagnosticată cu tumoare cerebrală gradul 3.

Comunicat de presa - Salveaza o inima - Geanina-page-002În sprijinul Geaninei a intervenit şi Asociaţia „Salvează o inimă”, care a demarat o campanie naţională pentru strângerea fondurilor necesare pentru tratamentul şi intervenţia chirurgicală programată în Germania, la Clinica INI din Hannover. O putem ajuta să trăiască şi să-şi crească îngeraşul, donând pe website-ul
https://salveazaoinima.ro/campaigns/geanina-lisenchi/ sau direct în conturile bancare ale tinerei mame: RO86BTRLEURCRT0073429701 (euro) şi RO88BTRL02401201734297XX (lei).

Asociaţia „Salvează o inimă” a fost înfiinţată pe data de 17 decembrie 2012 şi îşi doreşte să reunească sub acelaşi acoperiş un număr cât mai mare de profesionişti din diferite domenii, oameni bine pregătiţi şi motivaţi, oameni de bine, oameni simpli, cinstiţi şi oneşti, oameni care cu suflet şi dedicare pot ajuta în campaniile şi proiectele noastre şi astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noştri o moştenire valoroasă, mărturie a faptului că noi, oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie şi suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcţie bună.
Persoană de contact
Vlad Plăcintă
preşedinte
Asociaţia „Salvează o inimă”
0752753540
Transmite
dr. Tănase Tasenţe
director general
Plus Communication

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: