Primul artist în 3D din România îşi vinde cel mai valoros tablou pentru a ajuta un copil fără auz

COMUNICAT DE PRESĂ – Asociaţia „Salvează o inimă” ; Plus Communication

Daniel RelenschiPictorul român Daniel Relenschi, recunoscut la nivel internaţional pentru tablourile sale 3D şi primul artist de acest gen din România, anunţă că donează o parte din încasările ce-i revin din vânzarea unui valoros tablou tridimensional, care o înfăţişează pe celebra cântăreaţă de muzică populară Sofia Vicoveanca. Jumătate din suma pe care o va încasa va fi direcţionată pentru operaţia lui Matei, în vârstă de numai 6 luni.

Matei Teodor_2Copilul familiei Teodor nu aude, fiind diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzorială bilaterală profundă, iar pentru a auzi, acesta are nevoie de un implant cohlear care costă 24.000 de euro. Campania pentru strângerea de fonduri a fost iniţiată deja de Asociaţia „Salvează o inimă”, începând cu data de 1 septembrie 2015, pe platforma de donaţii online https://salveazaoinima.ro/campaigns/matei-teodor/ şi prin SMS, la numărul 8832, cu textul „Matei”. Până în prezent s-au strâns peste 7.000 de euro, iar campania este activă până la sfârşitul lunii.

Izvor de dor_Daniel Relenschi„Mă simt onorat de faptul că pot să-l ajut pe Matei, iar la invitaţia prietenilor de la Asociaţia „Salvează o inimă” m-am alăturat campaniei. Consider că este un lucru minunat că îi putem oferi o şansă reală la o viaţă normală şi este o veste extraordinară că foarte mulţi români s-au mobilizat să-l ajute. Am scos la vânzare un tablou unic în lume, care o reprezintă pe cunoscuta noastră cântăreaţă Sofia Vicoveanca, iar jumătate din suma pe care o vom încasa în urma vânzării, va fi direcţionată către cazul lui Matei”, declară pictorul Daniel Relenschi. Artistul de 29 de ani speră ca tabloul „Izvor de dor” să se vândă cu peste 10.000 de euro, pentru a putea contribui cu cât mai mulţi bani la campania umanitară pentru Matei. Persoanele interesate de achiziţionarea operei de artă pot găsi detalii pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/matei-teodor/.

Născut şi crescut într-o familie de artişti, Daniel Relenschi a descoperit pasiunea pentru pictură la vârsta de trei ani, iar la 25 de ani a realizat prima pictură 3D din România, pe asfalt în Bucureşti. Tablourile sale tridimensionale, care în marea lor majoritate expun aspecte ale tradiţionalismului românesc, au fost comandate de foarte mulţi iubitori de artă din Statele Unite ale Americii, Belgia şi Franţa şi prezentate la importante expoziţii internaţionale.

Asociaţia „Salvează o inimă” a fost înfiinţată pe data de 17 decembrie 2012 şi îşi doreşte să reunească sub acelaşi acoperiş un număr cât mai mare de profesionişti din diferite domenii, oameni bine pregătiţi şi motivaţi, oameni de bine, oameni simpli, cinstiţi şi oneşti, oameni care cu suflet şi dedicare pot ajuta în campaniile şi proiectele noastre şi astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noştri o moştenire valoroasă, mărturie a faptului că noi, oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie şi suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcţie bună.

Matei Teodor

Persoane de contact
Daniel Relenschi
pictor
0731813500
Vlad Plăcintă
preşedinte
Asociaţia „Salvează o inimă”
0752753540
Transmite
dr. Tănase Tasenţe
director general
Plus Communication
office@pluscommunication.eu
0725.465.508

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: