Un simplu SMS de 2 euro, la 8832, cu textul „Teresa”, poate salva viaţa unei fetiţe cu tumoare cerebrală

Teresa Cozma

COMUNICAT DE PRESĂ – Asociaţia „Salvează o inimă” ; Plus Communication

„Acum exact un an ne pregăteam de botez, îi căutam cea mai frumoasă rochiţă şi cei mai frumoşi pantofiori, azi sunt într-o cameră de spital şi caut cei mai buni doctori să-mi salveze fetiţa”. Acesta este drama prin care trece o tânără mamă care se luptă pentru micuţa Teresa, de numai un an şi două luni, care a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: tumoare cerebrală.

Comunicat de presa - Salveaza o inima - Teresa-page-001După mai multe investigaţii în ţară şi în străinătate, Teresa a primit o şansă la viaţă, graţie sprijinului venit din partea multor oameni cu suflet, iar în urma campaniei umanitare derulate de Asociaţia „Salvează o inimă”, s-au strâns 40.800 de euro, în doar o săptămână. În zilele de 1 şi 3 septembrie 2015, fetiţa a suferit două intervenţii chirurgicale pe creier, la Klinikum Munchen din Germania, iar starea ei este stabilă din punct de vedere clinic. Urmează o perioadă la fel de grea, în care Teresa va începe chimioterapia, un proces greu, lung şi foarte dureros pentru un organism matur, darămite pentru un corp atât de fraged ca al ei.

Costurile sunt foarte mari – peste 200.000 de euro, însă familia Cozma a aflat că oamenii pot înfăptui minuni şi sunt încrezători că viaţa fetiţei va fi salvată de sufletele semenilor. Cei care doresc să o ajute pe Teresa Cozma, pot trimite un simplu SMS de 2 euro, la numărul 8832, cu textul „Teresa” sau pot dona prin card, PayPal şau sponsorizarea firmelor, accesând link-ul https://salveazaoinima.ro/campaigns/teresa-cozma/

Comunicat de presa - Salveaza o inima - Teresa-page-002„Cobor în fiecare dimineaţă scările de la ieşirea din spital şi visez acea zi în care vom pleca de mânuţă acasă toţi trei – mai puternici, mai curajoşi, mai luptători. […] mi se opreşte respiraţia pentru câteva secunde, sesizând că sunt mama unui copilaş ce vrea să ne înveţe la un an de zile cât de valoroasă este viaţa. Am acceptat, după lungi dispute sufleteşti, această luptă şi cu ea în braţe mergem să descoperim răsăritul de soare”, declară Angelina Cozma, mama Teresei.

*Numărul de SMS 8832 este valabil în perioada 1-31 octombrie 2015. Suma alocată cauzei este de 2 euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Telekom şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite în reţeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. Numărul este oferit gratuit cu sprijinul Asociaţiei „Salvează o inimă”.

Teresa-afis_

Asociaţia „Salvează o inimă” a fost înfiinţată pe data de 17 decembrie 2012 şi îşi doreşte să reunească sub acelaşi acoperiş un număr cât mai mare de profesionişti din diferite domenii, oameni bine pregătiţi şi motivaţi, oameni de bine, oameni simpli, oneşti, oameni care cu suflet şi dedicare pot ajuta în campaniile şi proiectele noastre şi astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noştri o moştenire valoroasă, mărturie a faptului că noi, oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie şi suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcţie bună.
Persoană de contact
Vlad Plăcintă
preşedinte
Asociaţia „Salvează o inimă”
0752753540
Transmite
dr. Tănase Tasenţe
director general
Plus Communication
0725.465.508

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: