Metoda Lidia Vianu. Smile and Learn

Contemporary Literature Press,
sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din Bucureşti, The British Council, Institutul Cultural Român şi Ambasada Irlandei

anunţă publicarea volumului
Metoda Lidia Vianu
Smile and Learn!
Învăţaţi regulile. Învăţaţi inteligent.
Student la engleză
Exerciţii de traducere gramaticală şi teste
pentru examenele de admitere şi orele de engleză,
cu rezolvare
ISBN 978-606-760-017-9

Cover Metoda Lidia VianuContemporary Literature Press începe anul universitar cu un volum de traduceri şi teste gramaticale şi de vocabular pentru învăţarea limbii engleze.
Volumul se adresează tuturor celor care vor să studieze limba engleză pornind de la gramatica ei. El vine în ajutorul celor care au învăţat exclusiv după metode comunicative şi au nevoie să-şi pună ordine în cunoştinţe pentru a putea comunica într-o engleză corectă şi elegantă.
Volumul Student la engleză propune celor care vor lucra cu el o învăţare inteligentă a limbii engleze, care se bazează pe înţelegerea regulilor gramaticale şi folosirea lor în context. Este aproape imposibil să păstrăm în minte un număr nesfârşit de contexte, pe care să le răsfoim în memorie atunci când vrem să comunicăm. Este mult mai la îndemână să învăţăm structura logică a unei propoziţii, pentru a o putea apoi reconstrui în funcţie de ceea ce dorim să exprimăm.
Student la engleză evită propoziţiile convenţionale, încercând să învioreze învăţarea cu un dram de haz. Rezolvările din partea a doua a volumului încurajează munca individuală. Pentru toţi cei care vor să înveţe englezeşte, introducem la acest început de an universitar Metoda Lidia Vianu: Smile and Learn!

Student la engleză de Lidia Vianu se lansează oficial la data de miercuri 7 octombrie 2015, dar volumul poate fi consultat şi descărcat din acest moment la adresa de internet:

http://editura.mttlc.ro/metoda-lidia-vianu.html

Editura pentru Literatură Contemporană vă invită să accesaţi website-ul www.editura.mttlc.ro. Editura publică lucrări atât în limba engleză, cât şi în limba română. Pentru sugestii sau comentarii, vă rugăm adresaţi-vă Editurii, lidia.vianu@g.unibuc.ro.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: