O faptă bună de Crăciun 2015

Craciun

de Silvia MOLDOVAN

Crăciun… emoţie, culoare, zâmbet, oameni dragi în jurul bradului, cadouri, căldura unui cămin fericit – şi totuşi nu toată lumea are parte de aşa ceva. În aceste momente ne gândim cât de binecuvântaţi suntem toţi cei care avem o familie, cei care avem părinţi care ne aşteaptă cu drag acasă, şi mulţumirile noastre vin sub forma dăruirii timpului nostru pentru a aduce o bucurie şi semenilor noştri.

Încă din anul 2012, am decis să aducem zâmbetul pe feţele copilaşilor de la casele de tip familial din Baia Mare, care aparţin Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş, şi an de an am reuşit acest lucru minunat, datorită unor oameni excepţionali, pe care i-am întâlnit cu ocazia acestui proiect caritabil. Anul acesta, suntem la ediţia a IV-a şi sperăm să continuăm mulţi ani de acum încolo să ajutăm ÎMPREUNĂ şi să creştem alături de prietenii noştri, insuflându-le sentimente de solidaritate, speranţă şi încredere într-un viitor cu mult mai bun.

Vom aduna hăinuţe, încălţăminte, rechizite, jucării, alimente, dulciuri şi bani pentru copiii de la câteva case de tip familial (4-5, în funcţie de amploarea donaţiilor). Pe cei care doresc să doneze piese de mobilier sau electrocasnice, ca şi orice alte bunuri spre folosinţa acestor sufletele dragi, îi rugăm să ne scrie în particular (Silvia Moldovan – silvia.r.moldovan@gmail.com ; telefon: 0743785958 / Florina Ioana Walter / Alexandra Suciu) sau pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/426447440813227/

În altă ordine de idei, dacă vă întâlniţi cu Moş Crăciun, să-i spuneţi că îl căutăm şi noi, pentru a ne însoţi în prag de sărbătoare pe la casele copiilor mai sus amintiţi.

Vă aşteptăm să vă alăturaţi în număr cât mai mare, să facem împreună o faptă bună de Crăciun!

„Un vis pe care îl ai singur este doar un vis. Însă un vis pe care îl ai alături de mai mulţi este realitate.”

Vă mulţumim din suflet!

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: