O nouă şedinţă a Ligii Scriitorilor Maramureş

membri ai Ligii Scriitorilor MM

de Gelu DRAGOȘ (GDL)

Sâmbătă, 5 decembrie 2015, la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare, de la ora 11, în sala „Ion Burnar”, a avut loc o nouă întâlnire a membrilor Ligii Scriitorilor Maramureş. Şedinţa a fost prezidată de prozatoarea Carmena Băinţan, secondată de romancierul Milian Oros. Dintre cei prezenţi, îi amintim pe scriitorul-preot Radu Botiş, Toma Gross Rocneanu, Aurelia Oancă, Aurelia Velea, Ioan Lazar, Ioan Marian Chiorean.

Subiectul principal dezbătut a fost realizarea şi tipărirea înainte de sfârşitul anului a revistei filialei din Maramureș a Ligii Scriitorilor, publicație care se va numi „Freamăt” şi va avea un număr de aproximativ 50 de pagini, format A4. Aceasta se va realiza cu sprijinul Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” Baia Mare, director dr. Teodor Ardelean, iar concepţia grafică şi tehnoredactarea aparţin Victorianei Oros.

Felicitări pentru activitatea din acest an şi reuşite în continuare.

One Response to O nouă şedinţă a Ligii Scriitorilor Maramureş

  1. MILIAN OROS spune:

    Dragă Gelu, credeam că ești redactorul viitoarei reviste „FREAMĂT” și că participi la dezbaterea problemelor, în primul rând prin participare la cenaclu, apoi prin idei și sugestii, O simplă consemnare este „frecție la picior de lemn”!

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: