Companiile pot direcţiona 20% din impozitul pe profit pentru salvarea copiilor cu malformaţii grave

salveaza o inima

COMUNICAT DE PRESĂ – Asociaţia „Salvează o inimă” ; Plus Communication

Asociaţia „Salvează o inimă”, în parteneriat cu cele mai importante clinici la nivel naţional şi internaţional, anunţă succesul proiectului umanitar „Să fim oameni”, prin intermediul căruia au fost salvaţi în anul 2015 peste 50 de copii români cu malformaţii grave. La ineditul proiect, derulat exclusiv în mediul online, pe platforma de donaţii www.salveazaonima.ro, s-au alăturat peste 50.000 de persoane şi companii româneşti şi internaţionale, înregistrându-se donaţii de peste 350.000 de euro.

Tot în 2015, Asociaţia din România a derulat, în parteneriat cu Fundaţia Trafigura – una din cele mai mari organizaţii din lume, campania internaţională „Save a Heart”, în cadrul căreia orice donaţie înregistrată pe platforma proiectului era dublată de fundaţia internaţională. Campania a fost promovată de iniţiatori printr-o acţiune sportiv-umanitară, la Maratonul Internaţional de la Lausanne 2015, iar fondul de 41.166 de euro donaţi va fi direcţionat pentru operaţiile a zece copii din România care prezintă malformaţii grave ale inimii.

Asociaţia „Salvează o inimă” şi-a propus ca, în anul 2016, să continue proiectul umanitar unic în ţara noastră şi invită companiile să se alăture iniţiativei, prin redirecţionarea a 20% din impozitul pe profit către salvarea copiilor cu malformaţii grave. Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit datorat statului român, dacă se încadrează în limita a 0,3% din cifra de afaceri, pe baza unui contract de sponsorizare.

Mai multe detalii despre campaniile umanitare ale Asociaţiei „Salvează o inimă”, cât şi informaţii despre sponsorizarea proiectului cu 20% din impozitul pe profit al companiilor, găsiţi pe www.salveazaoinima.ro.

Asociaţia „Salvează o inimă” a fost înfiinţată pe data de 17 decembrie 2012, şi îşi doreşte să reunească sub acelaşi acoperiş un număr cât mai mare de profesionişti din diferite domenii, oameni bine pregătiţi şi motivaţi, oameni de bine, oameni simpli, cinstiţi şi oneşti, oameni care cu suflet şi dedicare pot ajuta în campaniile şi proiectele noastre şi astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noştri o moştenire valoroasă, mărturie a faptului că noi, oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie şi suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcţie bună.
Persoană de contact
Vlad Plăcintă
preşedinte
Asociaţia „Salvează o inimă”
0752753540
Transmite
dr. Tănase Tasenţe
director general
Plus Communication
0725.465.508

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: