MESAJ cu ocazia sărbătoririi Sfântului CRĂCIUN şi a ANULUI NOU 2016

de Eugen-Nicolae ROTĂRESCU

Dragi prieteni şi compatrioţi români,

NASTEREA DOMNULUI_foto_Delia FloreaDintotdeauna, Crăciunul şi trecerea în noul an au constituit prilejuri minunate de sărbătoare, de însufleţire, reîntâlnire şi unitate a românilor în mediul socio-familial şi/sau în spaţiul virtual.

Starea de bine, de preţuire şi respect reciproc, de armonie şi normalitate în familie şi în alte forme asociative ale oamenilor, generate de sărbătorile de iarnă, ar trebui să fie caracteristici permanente ale spiritului de echipă, în gândirea şi acţiunile omeneşti îndreptate spre scopuri comune, în locul disipării energiilor, al competiţiei cinice şi agresive.

Noi, românii, suntem ,,urmaşii celor de ieri” şi ,,legătura cu cei de mâine”. Prin această determinare, tot ce a fost valoros în istoria noastră a devenit peren, inclusiv seva şi unitatea neamului românesc, în pofida ,,vrăjmăşiilor vremurilor” trăite de strămoşii noştri sau de noi înşine.

În decursul istoriei, când unitatea românilor a fost de nezdruncinat, Dumnezeu i-a ajutat pe români în sinergia acţiunilor individuale şi colective, să rămână în vatra strămoşească şi, apoi, să se dezvolte în procesul evoluţiilor civilizatoare ale umanităţii.

Anul 2015 este aproape de sfârşit, iar cel nou, 2016 se arată la orizont

Fie, Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos şi anul 2016 să găsească pe români în deplină stare de sănătate şi pregătiţi pentru a sărbători cu bine aceste evenimente, să aducă tuturor cetăţenilor români refacerea încrederii şi a speranţei de mai bine, multe realizări şi pom de Craciun_Cosanzeanabucurii în toate familiile românilor.

Fie, sărbătorile noastre strămoşeşti de anul acesta să ne găsească în cunoştinţă de cauză, că numai uniţi vom fi puternici şi respectaţi oriunde în lume, numai astfel universul nostru individual şi social este în siguranţă, cert şi benefic, ferit de frici şi pericole viitoare.

Aşa cum lumina biruie întunericul, aşa să reuşească acţiunile personale şi colective ale românilor, pentru a crea o Românie europeană şi mereu prosperă, cu cetăţeni fericiţi.

Cu ocazia sărbătoririi Crăciunului şi a Anului Nou 2016, vă adresez Dvs. şi familiilor Dvs., celor dragi şi apropiaţi:

Sănătate, multe împliniri şi bucurii în anul 2016!
Viaţă lungă şi 100% BUN(Ă)!
Crăciun fericit şi La mulţi ani!

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: