Campanie umanitară pentru Andrei Gabriel Curceanu

Strigătul de ajutor al mamei cu un bebeluş grav bolnav: „Viaţa băieţelului meu atârnă de un fir de aţă. Ajutaţi-ne să trăiască!”

COMUNICAT DE PRESĂ – Asociaţia „Salvează o inimă” ; Plus Communication

Andrei2Andrei Gabriel Curceanu, un bebeluş de numai 9 luni, suferă de o malformaţie gravă, asociată cu sindrom de intestin scurt, malnutriţie şi anemie severă, care îl chinuie peste măsură şi nu-i permite să se dezvolte normal. Doctorii români fac eforturi imense pentru a-l ţine în viaţă, iar miercuri, 13 ianuarie a.c., băieţelul va fi transportat în Italia – la Policlinica Vittorio Emanuele – unde va fi trimis de urgenţă la terapie intensivă.

Până la ora actuală, micuţul a suferit trei intervenţii chirurgicale în România, însă evoluţia sa nu a fost cea aşteptată, iar singura lui şansă de supravieţuire vine tocmai din Italia. La durerile groaznice pe care le resimte Andrei, se adaugă însă şi disperarea părinţilor de a strânge cei 30.000 de euro necesari pentru transportul, chiria, tratamentul şi intervenţiile medicale din Italia.

Andrei1Asociaţia „Salvează o inimă” a sărit în sprijinul familiei Curceanu şi a demarat, chiar în prima zi din acest nou an, o campanie umanitară online pentru salvarea băieţelului de 9 luni. Până în prezent, mii de oameni au răspuns pozitiv apelului umanitar, iar în numai zece zile au fost donaţi peste 10.500 de euro, reprezentând 36% din totalul necesar.

Persoanele care vor să-i salveze viaţa lui Andrei Gabriel Curceanu, o pot face pe platforma de donaţii online a Asociaţiei „Salvează o inimă”, https://salveazaoinima.ro/campaigns/andrei-gabriel-curceanu/ (card, paypal şi donaţii prin firmă) sau în conturile bancare ale mamei, Bucur Gabriela Cristina – RO56BTRLEURCRT0331710201 (cont în euro) sau RO09BTRLRONCRT0331710201 (cont în lei).

Andrei3„Doctorii din România ne-au spus că starea băieţelului meu nu este gravă, ci critică, iar viaţa lui atârnă de un fir de aţă. Suntem foarte îngrijoraţi de starea sa de sănătate şi ne-am pus toată speranţa în doctorii din Italia. Ne-au promis că o să ne facă băiatul bine, însă costurile tratamentului şi cazării noastre acolo depăşesc cu mult veniturile noastre. Speranţa a reînviat când prietenii de la Asociaţia „Salvează o inimă” ne-au promis că o să ne ajute şi nu mi-a venit să cred că, în doar câteva zile de la lansarea apelului umanitar, s-au strâns peste o treime din costurile totale pentru salvarea lui Andrei. Mai este foarte puţin timp până când copilul meu va fi operat, inima mea bate din ce în ce mai tare, iar speranţele noastre stau în mâinile oamenilor cu suflet şi ale doctorilor”, este strigătul de ajutor al Gabrielei Cristina Bucur, mama lui Andrei Gabriel Curceanu.

Asociaţia „Salvează o inimă”, înfiinţată pe data de 17 decembrie 2012, a reuşit să salveze, până în prezent, peste 50 de copii cu malformaţii grave. La campaniile umanitare organizate de asociaţie, s-au alăturat peste 40.000 de persoane şi companii româneşti şi internaţionale, înregistrându-se pe platforma online donaţii de peste 500.000 de euro.
Persoană de contact
Vlad Plăcintă
preşedinte
Asociaţia „Salvează o inimă”
0752753540
Transmite
Tănase Tasenţe
director general
Plus Communication
0725.465.508

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: