Biblioteca judeţeană „PETRE DULFU” organizează evenimentul: SEMINAR CU LANSARE DE CARTE *** Ce contează? Curajul de a-ţi schimba viaţa! ***

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT_DE_PRESA-page-001Sunt la modă cărţile motivaţionale. Mulţi caută reţete pentru a avea succes. Dar atunci când suportul unei astfel de cărţi este experienţa de viaţă, cartea capătă greutate. Cartea Ce contează? Curajul de a-ţi schimba viaţa „este o lucrare pe care nu o putem încadra în nici un gen literar”, după cum a spus scriitorul şi profesorul sătmărean Teodor Curpaş

Sătmăreanca Lia Marinela Avram (Ardelean), orădeancă prin adopţie de aproape 28 de ani, lansează marţi, 1 martie 2016, la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare, ora 16.30, o carte inedită, ieşită din tiparele unei lansări obişnuite – inedită fiind combinaţia pe care o face autoarea cu un seminar motivaţional, în care va vorbi despre vis şi valoare.

„Cartea Liei Marinela Avram nu este nici pe departe o simplă carte motivaţională, din cele care ies mai nou pe bandă rulantă, ci una născută dintr-o experienţă directă de viaţă, care depăşeşte cu mult amatorismul facil. Cartea este o lecţie de viaţă, trăită de o femeie ambiţioasă, care a avut într-o zi forţa şi determinarea de a întoarce spatele unei existenţe anoste. Un ghid de străbătut viaţa, de ieşire definitivă la lumina unei alte trăiri. Curată şi adevărată!” – a precizat scriitorul Pop Felician.

COMUNICAT_DE_PRESA-page-001(1)La rândul ei, scriitoarea ne încurajează spunând că doar „când vei înţelege că tot ce faci contează, cum îţi afectează viaţa şi te duce undeva, atunci îţi vei schimba atitudinea faţă de tine însuţi, oameni, viaţă, natură, Dumnezeu. Când vei începe să gândeşti corect, să fii conştient de puterea din inima ta, abia atunci îţi vei lua viaţa în mâini şi vei face ceva frumos cu ea. Şi ştii de ce? Pentru că vei şti cum să o faci. Acesta este mesajul pe care doresc să vi-l transmit prin rândurile acestei cărţi. O carte despre Adevăr, Curaj, Putere, Voinţă şi Credinţă, ingrediente necesare pentru a-ţi crea o nouă viaţă. Şi, dacă eu am putut, oricine poate”.

Cartea Liei Marinela Avram „Ce contează? Curajul de a-ţi schimba viaţa” înseamnă forţa şi determinarea de a te cunoaşte cu adevărat şi de a găsi resorturile necesare pentru a lua deciziile corecte, de a te reinventa şi de a-ţi schimba în bine viaţa. Este o carte foarte atent orchestrată şi conţine aproximativ 40 de capitole, în care sunt cuprinse toate aspectele pe care le poate trăi un om în viaţa de zi cu zi.

COMUNICAT_DE_PRESA-page-004Lia Marinela Avram scrie despre lucrurile care contează cu adevărat, despre faptul că „reţeta de succes” se bazează pe iubire, bunătate, optimism, pe forţele pozitive: „Schimbându-ţi deciziile şi alegerile, îţi poţi schimba circumstanţele! Schimbându-ţi acţiunile, îţi poţi schimba rezultatele! Schimbându-ţi gândurile, îţi poţi schimba viaţa! Doar să ai curajul şi îndrăzneala necesară! Iar la asta te poate ajuta cartea mea”.

Scriitoarea îndeamnă la regăsirea puterii interioare care există în fiecare dintre noi, trăirea vieţii la adevăratul potenţial, descoperirea vocaţiei, a darului cu care am fost înzestraţi la naştere, la curaj, încredere, perseverenţă, credinţă, bunătate, iertare şi acţiune. Îndeamnă la a da valoare lucrurilor care contează cu adevărat. „Evenimentul este deschis pentru toţi cei care doresc să afle pe ce să te bazezi şi cum să ai curajul să faci schimbări în viaţă, făcând alegeri sănătoase şi corecte, făcând un pas către o viaţă împlinită”, ne-a declarat autoarea.

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: