Trainerul Loránd Soares Szász devine ambasadorul Asociaţiei „Salvează o inimă”

Lorand Soares-Szasz

Lorand Soares-Szasz

COMUNICAT DE PRESĂ – Asociaţia „Salvează o inimă” ; Plus Communication

Unul dintre cei mai cunoscuţi traineri din România, Loránd Soares Szász a devenit ambasadorul Asociaţiei „Salvează o inimă” şi împreună vor continua misiunea de a salva copii născuţi cu malformaţii grave.

Loránd a răspuns afirmativ invitaţiei Asociaţiei „Salvează o inimă”, mânat de ideea că orice om de afaceri sau personalitate publică are responsabilitatea morală şi civică de a se implica activ în cauze nobile şi de a-i sprijini pe cei care au mare nevoie de o mână de ajutor din partea societăţii. „Mi-a plăcut mult ce a realizat Asociaţia «Salvează o inimă». Au un sistem foarte transparent, în care ştii stadiul fiecărui caz, înţelegi exact ceea ce se întâmplă cu banii pe care i-ai donat şi te bucuri, în timp real, de fiecare viaţă salvată. Urmează să devin tată şi înţeleg acum şi mai clar ce misiune frumoasă au cei care salvează vieţile acestor copilaşi, aşa că nu am ezitat să mă alătur lor în această luptă şi să îndemn cât mai mulţi oameni să facă asta mai departe”, declară Loránd Soares Szász.

„Suntem foarte onoraţi că unul dintre cei mai de succes speakeri din România s-a alăturat echipei noastre, iar implicarea prietenului Lorand va aduce un mare plus de valoare organizaţiei noastre şi vom reuşi împreună să schimbăm vieţi. Multe dintre informaţiile legate de marketing pe care le-am notat la conferinţele susţinute de Loránd le implementez în strategia noastră de comunicare şi în sistemul de donaţii online”, declară Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei „Salvează o inimă”.

Asociaţia „Salvează o inimă”, înfiinţată pe data de 17 decembrie 2012, a reuşit să salveze, până în prezent, peste 60 de copii cu malformaţii grave. La campaniile umanitare organizate de Asociaţie, s-au alăturat peste 50.000 de persoane şi companii româneşti şi internaţionale, înregistrându-se pe platforma online donaţii de peste 600.000 de euro.
Loránd Soares Szász este unul dintre cei mai apreciaţi traineri, speakeri şi antreprenori români. A fost desemnat de două ori consecutiv drept cel mai bun speaker din România la evenimentele Business Days şi este autorul a patru cărţi despre afaceri. Lorand inspiră mii de oameni în fiecare lună la seminariile şi workshopurile sale, dar şi online, în cadrul unei comunităţi de peste 250.000 oameni.
Persoane de contact
Vlad Plăcintă
preşedinte
Asociaţia „Salvează o inimă”
0752753540
office@salveazaoinima.ro
Heidi Cucu
PR Manager
Loránd Soares Szász
0730591959
heidi.cucu@coaching4you.ro
Transmite
dr. Tănase Tasenţe
director general
Plus Communication
0725.465.508

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: