Viaţa unei fetiţe de doi ani, cu o boală extrem de rară, poate fi salvată cu un simplu SMS

Anastasia Daniluc_1

COMUNICAT DE PRESĂ – Asociaţia „Salvează o inimă” ; Plus Communication

Anastasia Daniluc a fost diagnosticată cu tumoră rabdoidă de plex brahial, o formă extrem de rară de cancer la nivel internaţional, iar viaţa fetiţei de numai doi ani atârnă de un fir de aţă. Fiind o formă rară de cancer, din păcate, nu există posibilitate de tratament în România, dar Anastasia a fost acceptată la Clinica Meyer din Florenţa (Italia).

Anastasia Daniluc_3Costurile şedinţelor de chimioterapie pe o perioadă de nouă luni, atât cât au prezis medicii specialişti, depăşesc cu mult puterile financiare ale părinţilor. „Vă rog din tot sufletul, să ne îndreptăm cu iubire, să ne rugăm ca pe chipul angelic al fetiţei noastre să vedem doar zâmbete, să-i auzim râsul vesel de copil sănătos, iar lacrimile noastre de tristeţe şi disperare să se transforme în lacrimi calde de fericire. Vă rog din tot sufletul să ne sprijiniţi măcar cu un simplu SMS de 2 euro, la 8832, cu textul Anastasia. Poate pentru unii dintre voi înseamnă doar un suc, însă pentru copilul nostru înseamnă viaţa”, spune Alina Daniela Daniluc, mama Anastasiei.

Anastasia Daniluc_4În sprijinul Anastasiei, a venit Asociaţia „Salvează o inimă”, care a demarat campania umanitară „Ajută-mă să cresc mare”, atât pe website-ul de donaţii online al organizaţiei

www.salveazaoinima.ro

cât şi prin SMS. În doar câteva zilei, câteva mii de români din ţară şi din străinătate s-au mobilizat şi i-au întins o mână de ajutor fetiţei, strângându-se aproximativ jumătate din cei 88.200 de euro necesari pentru şedinţele care-i pot salva viaţa. Cei care doresc ca Anastasia să trăiască pot trimite un simplu SMS de 2 euro, la 8832, cu textul „Anastasia”, sau pot dona prin card, Paypal sau contract de sponsorizare, pe website-ul

https://salveazaoinima.ro/campaigns/daniliuc-anastasia/

Donaţii pot fi făcute, de asemenea, în conturile bancare ale Asociaţiei „Salvează o inimă”:

RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei),
RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în euro),
RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari)

Anastasia Daniluc_2„Din păcate, trăim o realitate cruntă, prin care trece o fetiţă la o vârstă atât de fragedă, şi este foarte greu să ne închipuim cât de trist este sufletul acestor părinţi, care se luptă pentru viaţa fetiţei lor. Citind povestea micuţei, am plâns de durere, de neputinţă şi ne-am unit forţele cu toţii şi tot ceea ne dorim este ca Anastasia să trăiască”, afirmă Gabriela Ceobanu, psihologul Asociaţiei „Salvează o inimă”.

Asociaţia „Salvează o inimă”, înfiinţată în 17 decembrie 2012, a reuşit să salveze, până în prezent, peste 70 de copii cu malformaţii grave. La campaniile umanitare organizate de Asociaţie, s-au alăturat peste 50.000 de persoane şi companii româneşti şi internaţionale, înregistrându-se pe platforma online donaţii de peste 650.000 de euro.
Persoane de contact
Vlad Plăcintă
preşedinte
Asociaţia „Salvează o inimă”
0752753540
office@salveazaoinima.ro
Transmite
dr. Tănase Tasenţe
director general
Plus Communication
0725.465.508

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: