Creează un Miracol! ACUM

de Alexandru PLEȘEA

Alexanru PleseaAi responsabilitatea de a crea miracole în propria ta viață!
Responsabilitatea stă pe umerii tăi.
Nu poți învinui pe nimeni altcineva și nu poți să cauți ajutor exterior pentru ca altcineva să creeze miracolele pentru tine.
În acest articol, voi diviza cuvântul „miracol”, pentru că fiecare dintre noi are o responsabilitate.
Pe măsură ce citești acest post azi, scopul meu este ca tu să îți asumi responsabilitatea și să realizezi că tu ai capacitatea înnăscută de a crea miracole.

Să-i dă drumul!

Litera „M” vine de la Moment, care este creat de tine. Trebuie să creezi „Momentul”, Avântul” în viața ta, pentru „de ce”-urile tale, pentru familia ta, succesul tău, pentru finanțele tale, pentru sănătatea ta…
TU creezi Momentul!
Într-o zi, tu vei deține MOMENTUL!
Nimeni altcineva nu va face asta în locul tău. Nu ești un surfer așteptând să vină următorul val. Doar tu și numai tu trebuie să-ți creezi propriul Moment care să te conducă spre crearea propriului miracol!

Litera „I” vine de la Inventivitate. Trebuie să ai ceva care să te stimuleze să acționezi… „de ce”-ul suprem. De ce faci ceea ce faci? De ce vrei să începi acea afacere? Un stimul inventiv onstruiește fundația care te menține concentrat pe Miracolul tău. Să nu te îndoiești de asta!
Ține minte, este responsabilitatea ta să descoperi invenția și cum aceasta te va conduce către Miracol.

Litera „R” vine de la Revelație. În timp ce citești asta azi, să ai o revelație! Nu contează cine ești, de unde vii, câți bani ai… găsește-ți Revelația! TU poți și vei crea Miracole!!!

Litera „A” vine de la Acțiune. Știu că ai mai auzit asta, dar citește acest articol azi, scoate-l la imprimantă și decide-te să iei inițiativă (Acțiune) pentru a crea Miracole. Încă o dată, nimeni nu o va face pentru tine! Acționează în felul în care știi că trebuie pentru a-ți crea propriul Miracol.

Litera „C” vine de la Consacrare. În cele din urmă și odată pentru totdeauna… aruncă-te direct în ea… consacră-te Miracolului tău! Este responsabilitatea ta.

Litera „O” vine de la Oferă.Trebuie să dăruiești, ca să obții. Dacă Miracolul tău constă numai în bani… nu o să reușești! Miracolul tău nu poate să se bazeze pe bani. Miracolul tău trebuie să se bazeze pe ceea ce poți face pentru a avea un impact asupra lumii, care să aibă rezultate dăinuitoare. Vei crea Miracole adevărate! Nu lăsa pe nimeni să-ți spună ce trebuie să faci pentru bani. Oferă mai întâi, și după ți se va întoarce.

Litera „L” vine de la Lider. O să ai nevoie de energia unui Lider pentru a-ți realiza Miracolul. Nu există așa ceva ca „a-ți cădea din copac”, „noroc” sau „să câștigi la loto” într-o mentalitate de succes. Este nevoie de muncă grea! Ai nevoie de a fi Lider pentru a urma pașii zilnici necesari pentru a-ți crea Miracolul.

Miracolele nu sunt pentru oricine.
Ele sunt pentru cei care vor să lase o urmă.
Ele sunt pentru cei care ies în față și își asumă.
Ele sunt pentru cei care oferă garanția propriei persoane.
Miracolele sunt pentru Câștigători.

Împreună, putem face Miracole! Stă în Puterea ta să ajuți la Salvarea vieții unui copil!

Atunci când dăruieşti, când te implici, când arăți că îți pasă creşte în tine sentimentul de apartenență la această lume. Doar prin dăruire poți participa Activ la construirea unei lumi în care bunătatea şi compasiunea sunt elementele principale care leagă oamenii într-o mare Familie.

Implică-te pe www.salveazaoinima.ro şi dăruieşte zâmbete copiilor care au atât de mare nevoie de ele! 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=Orb1NSlGdtI

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: