Mesajul emoţionant al unei fetiţe de trei ani care luptă pentru viaţa ei

Daria Dima

COMUNICAT DE PRESĂ – Asociația „Salvează o inimă” ; Plus Communication

Daria Dima, o fetiţă de numai trei ani din Constanţa, a fost salvată în ultimă clipă de medicii bucureşteni, care i-au extirpat o tumoră pe creier de 15 mm. Biopsia însă a arătat că fetița mai trebuie să treacă un prag foarte important ca boala să nu recidiveze şi să-i curme viaţa.

Medicii din Bucureşti, acolo de unde Daria a primit rezultatele biopsiei, i-au recomandat ca şedinţele de radioterapie să le facă în străinătate, deoarece ţara noastră încă nu dispune de tehnologia necesară pentru astfel de şedinţe, sub anestezie, pentru copii. Astfel, Daria a fost transferată la Spitalul Acibadem din Turcia, însă, din păcate, costurile şedinţelor de radioterapie depăşesc cu mult capacităţile financiare ale mamei – 17.000 de euro.

În acest sens, Asociaţia „Salvează o inimă”, care i-a acoperit integral costurile operaţiei de la începutul anului (10.000 de euro), a redeschis campania de strângere de fonduri pentru Daria Dima. Până în prezent, s-a strâns 69% din suma necesară, iar fetiţa este nerăbdătoare ca totul să se termine cu bine, să se întoarcă sănătoasă şi să aibă o copilărie normală. „Vă mulţumesc tuturor ca aţi fost alături de mine şi să fiţi în continuare, pentru a termina tratamentul! Vă mulţumesc”, este mesajul video trimis din Turcia de Daria Dima, pe care îl găsiți pe Youtube, aici:

https://youtu.be/vU7TSAfm1ug

Cum poţi salva viaţa Dariei?
Şi tu poţi salva viaţa Dariei, trimiţând un simplu SMS de 2 euro, la 8832, cu textul „Daria” sau donând online (prin card sau Paypa) pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/daria-dima/.Donaţii pot fi făcute, de asemenea, în conturile bancare ale Asociaţiei „Salvează o inimă”:

RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei)
RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în euro)
RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari)

 Asociația „Salvează o inimă”, înființată la 17 decembrie 2012, a reușit să salveze, până în prezent, peste 100 de copii cu malformații grave. La campaniile umanitare organizate de asociație, s-au alăturat peste 50.000 de persoane și companii românești și internaționale, înregistrându-se pe platforma online donații de peste 637.000 de euro.
Persoană de contact
Vlad Plăcintă
președinte
Asociația „Salvează o inimă”
0752753540
office@salveazaoinima.ro
Transmite
dr. Tănase Tasenţe
director general
Plus Communication
0725.465.508

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: