Ai încercat să faci acest lucru… și nu ai reușit?

foto_alexandru-plesea

de Alexandru PLEŞEA

Tu creezi ceva ce alții nu creează, când stai mai mult singur. Cu cât vei sta mai mult între alții, cu atât mai mult vei prelua de la ei. Nu zic să pleci ascet, ci să găsești un timp limitat în fiecare zi, o oră, două, cinci, în care să stai singur, să observi cât de mult poți merge în profunzimea concentrării lucrului pe care îl faci.

Așa, omul creează unicitate, fapt care produce diferența dintre felul în care muncesc doi oameni. La fel de multe abilități au, la fel de mult lucrează, dar unul e într-un mediu aglomerat, celălalt într-un mediu retras. Cine credeți că va fi eficient?

În emisiunea de luni seară [n.r. 5 dec. 2016 ] de la 6 TV, Hai pe Rachetă, am organizat în câțiva pași eficiența pe care orice om care vrea un nivel financiar bun, o familie fericită, timp de pasiuni și educație are nevoie să o poarte la el.

Ești obsedat de îmbunătățirea ta? Nu trebuie să devii, nu oricine poate asta, dar toți vrem ceva mare la un moment dat. La ce ești capabil să renunți pentru a obține ce dorești?

Îmbunătățirea este obiectivul meu nr. 1, să cuceresc mai multe virtuți decât ieri. Să pun mai multă răbdare, calm, atenție, prezență, ascultare, planuri, empatie, compasiune, recunoștință, în tot ceea ce fac și oricine sunt și lucrez. Dacă vrei și tu, atunci emisiunea de mai jos poate fi baza.

Alexandru Plesea_logo

Splaiul Unirii 5
București 030121
ROMÂNIA
Reclame

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: