Prezentare de carte: „Adolescenţa, preludiu la poemul iubirii curate” de pr. prof. dr. Ilie Moldovan

pro-vita

COMUNICAT DE PRESĂ

Asociaţia „Maramureş pentru Viaţă şi Familie” şi Asociaţia Tinerilor Ortodocşi ai Catedralei Episcopale Maramureşene (ATOCEM) organizează joi, 9 martie, de la ora 17, la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” din Baia Mare, prezentarea de carte: „Adolescenţa, preludiu la poemul iubirii curate”, scrisă de pr. prof. Ilie Moldovan. Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” din Baia Mare.

Volumul „Adolescenţa, preludiu la poemul iubirii curate” a fost perceput ca fiind „un poem-preludiu dedicat bunului simţ al tinerei generaţii”: „[…] în zilele anilor tineri ai adolescenţei, cu soare de primăvară, iubirea curată îşi sărbătoreşte învierea. Ce are mai sfânt, mai de preţ şi mai nobil adolescentul în sufletul său, în această perioadă a vieţii sale, sunt idealuri pe care el le trăieşte în iubire şi pentru iubire” (pr. prof. Ilie Moldovan). Cartea este destinată tuturor categoriilor de vârstă, chiar dacă titlul ei vizează perioada adolescentină.

Prezintă prof. dr. Cosmin Lăuran

În prezent profesor de religie la Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” din Baia Mare, Cosmin Lăuran predă în învăţământ de peste 16 ani. A predat la Cluj, pe Valea Izei, în Baia Mare, la școli generale și licee. În 2016 a obţinut titlul de doctor în teologie. Prezentarea de carte este inclusă în seria „Manifestărilor Pro-Vita”, ediţia a II-a, din „Luna Vieţii”, MARTIE, activităţi care se desfăşoară în Baia Mare, cu binecuvântarea arhierească a PS IUSTIN, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului.

Marius Sima, preşedinte al
Asociaţiei „Maramureş pentru Viaţă şi Familie”

One Response to Prezentare de carte: „Adolescenţa, preludiu la poemul iubirii curate” de pr. prof. dr. Ilie Moldovan

  1. […] Va avea loc prezentarea cărţii „Adolescenţa, preludiu la poemul iubirii curate” scrisă de pr. prof. dr. Ilie Moldovan. Prezintă: prof. de religie Cosmin Lăuran Evenimentul se desfăşoară în cadrul ediţiei a doua a „Manifestărilor Pro-Vita”, organizate de Asociaţia „Maramureş pentru viaţă şi familie” şi Asociaţia Tinerilor Ortodocşi ai Catedralei Episcopale Maramureşene, cu arhiereasca binecuvântare a Preasfinţitului Părinte Iustin, episcop al Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului. Mai multe detalii despre eveniment găsiţi în comunicatul de presă: https://ebibliothecaseptentrionalis.wordpress.com/2017/03/03/prezentare-de-carte-adolescenta-preludi… […]

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: