Subprefectul Gavriș Ardelean s-a întâlnit cu însărcinatul cu afaceri a.i. al Ucrainei în România, Excelența Sa Yevghen Levytskyi

Ucraina_vizita_Prefectura MM_1

COMUNICAT DE PRESĂ

Persoană de contact: Anca Goja,
purtător de cuvânt
tel.: 0740-192451

Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ucrainei în România, Excelența Sa Yevghen Levytskyi, a fost primit vineri, 24 martie, la Palatul Administrativ, de subprefectul județului Maramureș, Gavriș Ardelean. Din delegație au mai făcut parte Nicolae Miroslav Petrețchi, președintele Uniunii Ucrainenilor din România, Miroslav Petrețchi, președintele organizației județene Maramureș a UUR și Liviu Romaniuc, președintele organizației Tineretul Ucrainean din România din cadrul UUR. Excelența Sa Yevghen Levytskyi se află pentru prima oară în Maramureș, urmând să participe la acțiunea culturală organizată de UUR pentru a-l omagia pe poetul național al ucrainenilor, Taras Șevcenko. De asemenea, însărcinatul cu afaceri al Ucrainei în România va vizita liceul ucrainean din Sighetu Marmației și localitățile în care trăiesc etnicii ucraineni.

Ucraina_vizita_Prefectura MM_13

Subprefectul Gavriș Ardelean le-a vorbit oaspeților despre relațiile dintre Maramureș și Ucraina, care se desfășoară sub auspicii cât se poate de bune.

Excelența Sa Yevghen Levytskyi a mulțumit conducerii județului pentru atenția pe care o acordă comunității ucrainene din zonă. El a arătat că dinamica relațiilor economice bilaterale este una bună, importurile și exporturile dintre cele două țări crescând semnificativ în ultimul timp.

Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: