Susţinerea vieţii prin alimentaţie nemuritoare

Alexandru Plesea

de Alexandru PLEŞEA

Tot ce găsim în comerț are valoare nutrițională atât de mică, încât ar fi necesar să mâncăm mai mult decât o facem deja pentru a asigura energia și sănătatea organelor.

Din păcate, consumerismul nu promovează calitatea, ci cantitatea. Suntem ca niște oi care mănâncă iarba, cât mai aproape de stână. Calitatea se găsește în zonele mai îndepărtate, unde omului îi este lene să caute. Toți cei de la sate, în mod tradițional, au păstrat secretele alimentației nespitalicești. Din acest motiv, farmaciile sunt atât de rare în mediul rural.

Omul are nevoie de câteva componente chimice pentru ca reacțiile să se întâmple normal la el în maț. Celula noastră are nevoie de mediu viu în care să trăiască. Mediul viu se face prin fermentația organismelor anaerobe, ele au cele mai puține toxine găsite în natură, sunt printre primele apărute pe pământ și trăiesc cel mai mult la noi în corp.

Dietele sunt preocupările vanității, pentru a elucida exteriorului amplasarea corectă a musculaturii pe vâna dreaptă de la piciorul stâng. Nicicând nu i-a fost mai greu omului ca în zilele actuale, în care dietele denaturează individualitatea.

În schimb, alegerea corectă a alimentelor ține doar de efort și decizie. Dieta este ceva prescris, fără înțelegerea completă a purtătorului, alegerea corectă a nutrienților este studiul pe care omul îl face pentru organizarea interiorului său.

În emisiunea de luni seară, 27 martie 2017, de la 6TV, „Hai pe rachetă”, am vorbit despre ce și cum putem mânca în așa fel încât să ne ajutăm organele să trăiască mult, bine, sănătoase.

Alexandru Plesea_logo

Splaiul Unirii 5
Bucureşti 030121
ROMÂNIA

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: