Greșelile din munca noastră. Neproductivitatea

Alexandru Plesea

de Alexandru PLEŞEA

Succesul la orice muncim se face simultan prin mișcarea fizică, psihică și emoțională. Doar într-un astfel de mod putem munci corect. Altfel, sunt doar programe sau mecanisme care funcționează în noi, imitându-i pe alții sau învățând sistematic ceva.

Fuziunea acestor trei componente umane aduce rezultate, pentru că energia care este pusă, punându-le pe toate în funcțiune, crește. Este ca și cum ai pune trei motoare la Trabant J.

Când muncim doar cu mintea, energia este risipită din cauza distragerilor, când muncim doar cu sentimentele, energia este risipită din cauza stărilor care apar fără să vrem, iar când muncim doar cu mișcarea fizică, corpul, energia este risipită pentru că mintea are gânduri aleatorii, iar emoțiile fluctuează fără voința noastră.

Pentru a crește energia spre rezultate mai eficiente, omul are nevoie să muncească pe aceste trei niveluri. El va înțelege astfel resursele de energie pe care le are. Va observa pe sine însuși cum acumulatorii săi interni se încarcă sau se descarcă în funcție de aplecările aleatorii mentale sau emoționale.

În emisiunea de luni seară, 3 aprilie 2017, de la 6TV, „Hai pe rachetă”, am vorbit despre fuziunea acestora și modul lor posibil de funcționare.

Alexandru Plesea_logo

Splaiul Unirii 5
Bucureşti 030121
ROMÂNIA

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: