Prefectul Sebastian Mihai Lupuț a verificat modul în care decurg lucrările pe DN18

DN18_lotul_2_Borsa_Carlibaba2

COMUNICAT DE PRESĂ

Persoană de contact: Anca Goja,
purtător de cuvânt
tel.: 0740-192451

Prefectul Sebastian Mihai Lupuț s-a deplasat miercuri, 5 aprilie, la Borșa, pentru a verifica modul în care se desfășoară lucrările pe DN18, loturile Moisei-Borșa și Borșa-Cârlibaba. La sediul Primăriei Borșa a avut loc o întâlnire cu reprezentații celor două firme, SC Tehnic Asist și SC Antrepriză Reparații și Lucrări – A.R.L. Cluj, cu șefii de șantier, cu primarul orașului Borșa și primarul și viceprimarul comunei Moisei. În acest context, a fost prezentat modul în care se desfășoară în acest moment lucrările la cele două tronsoane ale DN18 care aparțin de județul Maramureș și s-a discutat modul în care vor evolua lucrările în anul 2017, ținând cont de finanțarea acordată de CNAIR.

sedinta_de_lucru_primaria_borsa2

Pe primul tronson, Moisei-Borșa, SC Tehnic Asist lucrează la rigole și podețe, urmând ca după Paști să înceapă lucrările la poduri. De asemenea, în Moisei, pe anumite porțiuni ale drumului, se fac tronsoane experimentale pentru reciclarea asfaltului.

lot_1_Moisei_Borsa_2

Pe lotul 2, Borșa-Cârlibaba, SC A.R.L. lucra, la momentul vizitei, cu aproximativ 12 echipe, pentru refacerea podețelor. Până acum, lucrările s-au concentrat asupra drenajelor, urmând ca după Paști personalul să fie suplimentat și să înceapă să lucreze la capacitate maximă la toate podețele și podurile.

DN18_lotul_2_Borsa_Carlibaba1

Ambele societăți s-au angajat ca până la sfârșitul anului 2017 să termine reciclarea și să lucreze la stratul de binder, urmând ca în anul 2018 să toarne stratul de uzură.

lot_1_Moisei_Borsa_3

Cei doi primari au solicitat firmelor ca în programarea lucrărilor să țină cont și de aglomerația cu care se confruntă Borșa și Moiseiul în cursul lunilor de vacanță din această vară.

Cele două firme au ridicat în fața prefectului anumite probleme care țin de obținerea unor avize și autorizări, urmând ca acestea să fie urgentate la nivel de CNAIR și Ministerul Transporturilor, pentru a se putea respecta graficul de lucrări stabilit.

Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: