Agenda evenimentelor culturale pentru săptămâna 10-15 aprilie 2017 la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”

de Ştefan SELEK

Luni, 10 aprilie
ora 13, sala de conferinţe

Golgota invinsa

Centrul de Excelenţă „Porţile Nordului” în colaborare cu Liga Scriitorilor Români – Filiala Cluj-Napoca şi Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare organizează evenimentul intitulat „Golgota învinsă”, o gală de filme cu subiect pascal.
Prezintă: Mihai Ganea, Virginia Paraschiv.

Marţi, 11 aprilie
orele 10-14, sala de conferinţe

Va avea loc simpozionul şi concursul naţional de comunicări ştiinţifice „S.O.S. – Producţia de alimente” – ediţia a VII-a, proiect educativ cuprins în „Calendarul concursurilor naţionale şcolare”.
Proiectul este realizat în parteneriat de Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” şi Colegiul Tehnic „Transilvania” în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş, Universitatea Tehnică Cluj Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare, Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Maramureş şi Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”.

ora 17.30, sala de conferinţe

poster_Poland

Asociaţia Team4youth în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” vă invită la evenimentul „Seară poloneză”, care o are ca invitată pe Joannna Wegrzyn, din Lublin, Polonia. Voluntara este găzduită de Team for Youth Association în Baia Mare, prin Serviciul European de Voluntariat, finanțat de Comisia Europeană, prin programul Erasmus Plus.
Joanna îi invită pe cei interesaţi la o prezentare despre orașul Lublin, oraş magic situat în estul Poloniei, care atrage artiștii şi acrobații de circ din toate colțurile lumii. Tot cu această ocazie, va avea loc și o mică degustare de mâncăruri tradiționale poloneze.

Miercuri, 12 aprilie
ora 14, sala de conferinţe

afis_educatia

Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş în colaborare cu Casa Corpului Didactic Maramureş, Liceul cu Program Sportiv Baia Mare şi Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” organizează un simpozion de referate şi comunicări online, în cadrul proiectului regional, cu participare internaţională, intitulat „Educaţia – viza siguranţei de pe Terra”.
Organizatori: cadre didactice de la Liceul cu Program Sportiv Baia Mare.

Pentru informaţii suplimentare:
Ştefan Selek
bibliotecar
Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare
e-mail: pr.bibliotecamm@gmail.com

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: