Delegaţie economică din China în Maramureş

delegatie China in MM_3

COMUNICAT DE PRESĂ

Prefectul Judeţului Maramureş, Sebastian Mihai Lupuţ, şi preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Valer Zetea, au primit vizita unei delegaţii economice din China, formată din Doamna Guo Jinnan – preşedinta femeilor de afaceri chineze din Romania, Domnul Zhong Chen Jian – vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie din Nantong, Doamna ing. Pan Fu Bi – reprezentanta unui grup de investitori cu preocupări în domeniul educaţional, construcţii şi investiţii imobiliare, însoţiţi de domnii Adrian Buga şi dr. Mihail Vornicov, membri în consiliul de administraţie al firmei reprezentante în Romania.

delegatie China in MM_2

Grupul de firme reprezentat de oaspeţii din China se află în Top 5 companii din zona Nantong, iar în România îşi desfăşoară activitatea începând cu anul 2016, dar deja au în plan începerea a 4-8 proiecte imobiliare şi a unui proiect în învăţământul superior.

Prefectul judeţului Maramureş consideră că direcţia aleasă de grupul chinez este una în care îşi doreşte ca şi judeţul Maramureş să se dezvolte şi şi-a manifestat disponibilitatea de a sprijini investiţiile partenerilor chinezi în Maramureş, fapt ce ar aduce şi un plus de vitalitate în economia locală.

delegatie China in MM_4

Delegaţia din China şi-a continuat programul în Maramureş, participând la o întâlnire cu reprezentanţi ai unor companii private din Maramureş, în vederea unui schimb de experienţă şi iniţierea unor discuţii şi parteneriate care să creeze şi rezultate, o punte între piaţa chineză şi producătorii maramureşeni, reflectată prin schimburi comerciale şi rezultate economice în creştere de ambele părţi.

delegatie China in MM_1

În cadrul celor două întâlniri, s-au discutat şi metode de realizare a unor showroom-uri cu produse în Republica Populară Chineză şi judeţul Maramureş – acestea vor fi realizate în oglindă – în Nantong şi Maramureş.

Instituţia Prefectului – Judeţul Maramureş

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: