Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca deschide seria evenimentelor din această toamnă

Afis Festival ANSR

COMUNICAT DE PRESĂ

Festivalul de dans modern, dans popular și obiceiuri populare românești „Grație și voie bună, adunate într-o cunună” este evenimentul care marchează începutul seriei de spectacole și concerte din această toamnă, găzduite la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Festivalul va avea loc sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 15.30, în sala de spectacole „Dumitru Fărcaș” a Casei de Cultură a Studenților și este organizat de Filiala Cluj a Asociației Naționale a Surzilor din România. Partenerii acestui proiect sunt Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, Visit Cluj.

Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca și-a asumat rolul de partener în acest proiect, deoarece susținerea tradițiilor, a obiceiurilor populare românești și a oricăror forme de manifestare artistică a tinerilor sunt valori care reprezintă instituția de cultură. Acest eveniment se încadrează în Strategia națională de tineret 2017-2020, pilonul de incluziune socială, promovarea și sprijinirea persoanelor cu dizabilități, a Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, respectiv a Ministerului Tineretului și Sportului. Suntem mândri să găzduim și să promovăm evenimente ale diferitelor comunități clujene, de aceea îi invit pe toți iubitorii de dansuri populare, dar și de dansuri moderne să ia parte la acest festival!”, a precizat Flavius Milășan, directorul Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

Graţie şi voie bună, adunate într-o cunună” este un concurs-spectacol de tradiţie, care, prin complexitatea sa, va cuprinde o „cunună” de activităţi în trei secţiuni: dans modern, dans popular şi obiceiuri populare româneşti, activități care acţionează asupra simţului de mişcare pe ritmuri vibrante şi graţioase, ce presupun un efort deosebit din partea persoanelor cu deficienţă de auz.

Intrarea este liberă.

Director,
Flavius Milășan

Cluj-Napoca
28.08.2017

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: