Concert de binefacere la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca

COMUNICAT DE PRESĂ

afis_concert caritabil_Casa de Cultura Cluj_8 sept. 2017Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca este gazda unui concert de binefacere care va avea loc vineri, 8 septembrie, de la ora 19.00, în sala de spectacole „Dumitru Fărcaș”.

Evenimentul este organizat de Asociația Creștină „Agape”, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca și va fi susținut de artiștii grupului folcloric „Zestrea Ardealului”, coordonat de prof. dr. Mariana Simionescu: Cornelia Ardelean-Archiudean, Lucia Potra, Marcel Avram, Alina Polae, Florian Roșcan, Amalia Codorean, Chindriș Ionuț Suciu, Mariana Morcan, Ioan Dordoi, Maria Butilă.

„Concertul de binefacere este un bun prilej pentru a marca sărbătoarea Nașterii Sfintei Fecioare Maria sau Sfânta Marie Mică, cum este cunoscută în popor, prin ceea ce definește mai bine identitatea noastră națională și ne ajunge direct la suflet, și anume muzica sacră, muzica populară și patriotică, împreună cu portul popular românesc. Este demnă de remarcat inițiativa organizatorilor de a se implica în repictarea unui lăcaș de cult și de a conferi astfel evenimentului și un scop caritabil, dincolo de bucuria pe care artiștii o aduc în sufletul publicului”, a menționat Flavius Milășan, directorul Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

Concertul va cuprinde muzică sacră, populară și patriotică și are un scop caritabil, fondurile rezultate din vânzarea biletelor urmând a fi folosite la repictarea Bisericii Ortodoxe cu hramurile Sf. M. Mc. Gheorghe și Sf. Mc. Varvara din comuna Florești, județul Cluj. Biletele sunt puse în vânzare la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, Piața Lucian Blaga nr. 1-3, la parterul clădirii, zilnic, între orele 09.30-15.00, sau la numerele de telefon 0770-791.054, 0765-243.711.

Vă așteptăm cu drag!

Director,
Flavius Milășan

Cluj-Napoca
04.09.2017

One Response to Concert de binefacere la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca

  1. Ileana Mut spune:

    Sent from my iPhone

    >

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: