Agenda evenimentelor culturale din săptămâna 18-22 septembrie 2017 – Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”

de Ştefan SELEK

Marţi, 19 septembrie
ora 17, sala de conferinţe

Spanish Evening-19.09

Prezentare interculturală a Spaniei
Voluntarii Inma și Jorge, găzduiți în Baia Mare în proiectul IN4EVS, pe o perioadă de 12, respectiv opt luni, vor pregăti o seară cu specific spaniol.
Cei prezenți vor putea învăța despre dialectele vorbite în fiecare regiune a Spaniei, despre siturile culturale UNESCO din această țară și despre curiozități spaniole. Voluntarii vor pregăti un dans tradițional de petrecere și vor servi bucate gătite de ei, cu specific mediteranean. Participanții la eveniment vor avea șansa de a lua parte și la un concurs de întrebări despre Spania, cu premii surpriză.

Joi, 21 septembrie
ora 15, sala de conferinţe

Filiala Maramureş a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România sărbătoreşte ediţia a XIII-a a Zilei Naţionale a Contabilului Român.
În cadrul acestui eveniment, vor fi premiate cele mai bune societăţi membre CECCAR, de către preşedintele filialei conf. univ. dr. Diana Ighian. Totodată directorul filialei, Ioana Dan va acorda diplome de onoare.
Sunt invitaţi să participe membrii filialei, specialişti din mediul de afaceri şi reprezentanţi ai instituţiilor locale şi centrale.

ora 18, Salonul artelor

afis expo foto Adela Rusu

Varadinum Photo School Oradea în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” organizează vernisajul expoziţiei de fotografie, intitulată „Armonii vizuale”, a participanţilor la cursul „Fotograf” la Baia Mare, curs acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii, lector/coordonator Adela Lia Rusu. Expoziţia va putea fi vizitată în holul mare al bibliotecii, în perioada 22-29 septembrie 2017.
Invitaţi speciali: Felician Săteanu, consultant artistic, Modern Symphony Band.

Vineri, 22 septembrie
ora 13, sala de conferinţe

Va avea loc premierea la concursul „Cărţile Anului 2016”, eveniment organizat de Asociaţia „Nord Literar” în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”.

Pentru informaţii suplimentare:
Ştefan Selek
bibliotecar
Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare
Email: pr.bibliotecamm@gmail.com

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: