Festivalul Național de Teatru Studențesc „Zilele Imago”, ediția a III-a

AFIS Zilele Imago 2017

COMUNICAT DE PRESĂ

Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca anunță desfășurarea Festivalului Național de Teatru Studențesc „Zilele Imago”, în perioada 14-15 octombrie 2017, eveniment care reunește opt dintre cele mai valoroase trupe de teatru studențesc din toată țara.

Spectacolele de teatru se vor desfășura pe parcursul a două zile, în fiecare zi, de la ora 17.00, până la ora 22.00, în sala de spectacole „Dumitru Fărcaș” a Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca și în sala „Imago”, un studio de teatru special amenajat în incinta instituției noastre.

Ele reprezintă cele mai variate registre ale artei teatrale și sunt puse în scenă de artiști în devenire sau profesioniști din: București – Teatrul Studențesc PODUL, Sibiu – Compania de teatru-dans MICROBIS, Craiova – Trupa THEATRON și un spectacol susținut de Mirela Dișa, Alba Iulia – Trupa SKEPSIS, Galați – Trupa de teatru DE CE FICATUL?, Ploiești – Trupa de teatru MOFT și Cluj-Napoca: Trupa GAUDEAMUS a Clubului Cultural Observator și, bineînțeles, Trupa de Teatru Liber IMAGO.

INVITATIE FATA IMAGO 2017

INVITATIE verso IMAGO 2017

A treia ediţie a Festivalului Național Studențesc de Teatru „Zilele Imago” se dorește a fi un util schimb de idei între membrii trupelor participante, un dialog deschis, prin care să se promoveze teatrul studențesc, inventivitatea scenică, virtuozitatea interpreților și libertatea de creație.

„Bucuria jocului, dublată de consistența mesajului, vrem să fie principala calitate a acestui eveniment. Îi așteptăm pe toți studenții, tinerii și iubitorii de teatru să ni se alăture la aceste spectacole puse în scenă cu mult suflet și pasiune!”, a menționat Flavius Milășan, directorul Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

Organizatorii acestei manifestări culturale sunt: Ministerul Tineretului și Sportului, Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca și Teatrul Liber Imago.

FLAVIUS MILĂȘAN
director al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca

Cluj-Napoca
09.10.2017

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: