Spectacol extraordinar de folclor la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca

Invitatie Carmen Stetco

COMUNICAT DE PRESĂ

Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca și Carmen Ștețco, tânăra artistă membră a Ansamblului Folcloric Studențesc „Mărțișorul” al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca organizează marți, 24 octombrie, în sala de spectacole „Dumitru Fărcaș”, ora 19.00, un spectacol folcloric extraordinar, cu ocazia lansării primului său album de muzică populară, „Măicuță, când m-ai făcut. Intrarea la spectacol este liberă.

Cu acest prilej, artista de numai 21 de ani, împreună cu invitații săi, va oferi publicului clujean o reprezentație de înaltă clasă. În cadrul spectacolului, Carmen Ștețco a invitat tineri interpreţi de muzică populară din toate zonele ţării, dar şi artişti consacraţi, pe care spectatorii sunt invitați să-i asculte și să se bucure de momente autentice de folclor.

Afis Carmen StetcoInvitații speciali ai artistei, pe care vom avea plăcerea să-i ascultăm sunt: Ionuț Fulea, Mariana Deac, Marius Ciprian Pop, Ovidiu Homorodean, Virginia Irimuș, Bogdan Toma, Andreea Ciupe, Paul Ananie, Ovidiu Olari. Acompaniamentul muzical va fi oferit de Orchestra Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”, din Baia-Mare, dirijor: Eduard Albina, director: Iuliana Maria Dăncuș. Îndrăgitul cântăreț Marius Ciprian Pop va prezenta spectacolul.

„Voi lansa primul meu album, «Măicuţă, când m-ai făcut», care va conţine 11 melodii pe diferite teme, diferite linii melodice. Îmi propun să aduc în faţa publicului cât mai multe daruri muzicale, melodii frumoase şi să arăt tuturor că folclorul nu a pierit, ci este şi va fi în inimile tuturor ascultătorilor”, a menționat Carmen Ștețco.

Carmen Ștețco a copilărit în Borșa (Maramureș) și a început să cânte de la 5-6 ani, moștenind acest talent din familie. A debutat la „Muguri de tezaur” în 2007, iar între timp a participat la o mulțime de concursuri și spectacole din toată țara. Din 2007, a început colaborarea cu Ansamblul Folcloric Naţional „Transilvania”, iar din anul 2014, este membră a Ansamblului Folcloric Studențesc „Mărțișorul” al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

Referent cultural,
Bianca Barbu

Cluj-Napoca
18.10.2017

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: