Apel! Eveniment cultural inedit la Chişinău!

afis_big-arc-muzical-istoric

COMUNICAT DE PRESĂ

Dragi Prieteni!

Am o bucurie mare să vă împărtăşesc! În februarie 2018 va avea loc la Chişinău, deja în a II-a ediţie, Festivalul Arc Muzical-Istoric, în care vor fi reanimate şase lucrări monumentale ale marilor noştri compozitori basarabeni din sec. XX (S. Lobel, M. Fishman, D. Fedov, A. Luxemburg). Muzicieni francezi de talie mondială (Ami Flammer, Hélène Dautry, Nicolas Kruger, Ionel Streba, Elise Bachour, Rita Namorado, Ecaterina Baranov) vor evolua la Chişinău, acompaniaţi de Orchestra Naţională de Cameră din Moldova.

Această iniţiativă inedită va revela mărgăritare ale culturii autohtone, care au fost la un pas de a fi pierdute pentru totdeauna.

Este un eveniment unic, nesprijinit decât de entuziasmul şi curiozitatea muzicienilor participanţi şi a creatorului proiectului – soţia mea, Ecaterina Baranov. Nu avem sponsori sau sprijin din partea autorităţilor.

De aceea, am creat un cont pe paypal prin care sperăm să adunăm suma de 2.500 de euro, necesară organizării festivalului din acest an. La sfârşit, vor fi prezentate facturi şi chitanţe ce vor valorifica toată suma. Partener al proiectului: Asociația pentru Integrarea Migranților (AIM), Paris, Franța.

Donaţiile le puteţi face aici: https://www.paypal.com/pools/c/80jS1VWV1k

Mizăm mult pe sprijinul dumneavoastră şi vă mulţumim anticipat!

Sărbători fericite!

Cu profundă recunoştinţă,

MIRCEA RUSNAC

P.S – susţinerea acestui apel prin promovarea lui în cercul vostru de activitate şi pe reţelele de socializare ne-ar ajuta enorm!

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: