Programări la LECȚIA DE POEZIE – „la o cafea cu Apollon” – 2018

Apollon

COMUNICAT DE PRESĂ

Dragi Prieteni,

Scriitori, critici literari, actori, interpreţi de muzică populară, uşoară şi pricesne, cantautori, compozitori, artişti plastici, cercetători literari şi istorici, arheologi, psihologi, jurnalişti, sociologi, editori etc., începând cu data de 15 ianuarie 2018, demarăm programările pentru Medalioanele culturale din cadrul LECŢIEI DE POEZIE – „la o cafea cu Apollon” – 2018, activitate culturală „marca Apollon” care se desfăşoară în fiecare zi de luni (toamna şi iarna, începând cu ora 18.00 – primăvara şi vara, începând cu ora 19.00) la Coffe Shop Zebranno din Urziceni, Ialomiţa, România.

Dacă doriţi să participaţi la acest eveniment cultural cu un medalion propriu, aşteptăm propunerile voastre pentru a vă include în programul nostru. Nu vă ascundem faptul că mulţi s-au înscris deja, dar este loc pentru toţi prietenii noştri, pentru a face ca fiecare întâlnire culturală să fie unică şi de neuitat…

Pentru cei „din depărtare”, Apollon este o gazdă bună, asigurând cazarea şi masa, aşa cum a făcut pe tot parcursul anului 2017.

Vă invităm să deveniţi „elevii zebranişti” ai lui Apollon, sub deviza: „NU AI FOST LA ZEBRANNO – NU EXIŞTI!!!” Cu atât mai mult, cu cât în seara zilei de luni, 29 ianuarie 2018, ora 18.00, vom lansa volumul de versuri „Poemele prieteniei”, ce va apărea la Editura Ro.cart şi care cuprinde toate poemele dedicate invitaţilor Apollon la LECŢIA DE POEZIE – „la o cafea cu Apollon” pe întreaga perioadă a anului 2017. Aşteptăm propunerile voastre!

La mulţi ani!
Bucurii, sănătate şi putere de creaţie!

Colectivul Apollon

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: