Ziua Națională a României, sărbătorită în Baia Mare

Institutia Prefectului Judetul Maramures_antet

COMUNICAT DE PRESĂ

Persoană de contact: Dan Bucă,
purtător de cuvânt
tel.: 0755-112726

Ziua Națională a României va fi sărbătorită în municipiul Baia Mare, în data de 1 Decembrie, începând cu ora 9.00, la Batalionul 612 Artilerie Antitanc „Maramureș”, unde se va desfășura dezvelirea unei plăci aniversare, dedicată Centenarului Marii Uniri.

Autoritățile administrației publice locale, împreună cu reprezentanții structurilor de apărare, ordine publică și siguranță națională, vor depune coroane de flori la monumentele reprezentative de pe raza municipiului reședință de județ, după ceremonia de la unitatea militară.

În Piața Tricolorului va avea loc, de la ora 15.00, ceremonialul militar și religios de Ziua Națională a României. După realizarea dispozitivului, prefectul județului Maramureș, Vasile Moldovan va primi onorul, va saluta Drapelul de luptă și va trece în revistă Detașamentul de onoare. Se va proceda la intonarea Imnului Național al României și oficierea serviciului religios de către un sobor de preoți. După prezentarea alocuțiunilor, va defila detașamentul de onoare și tehnica din dotarea structurilor Ministerului Afacerilor Interne. Manifestarea se va încheia cu un moment cultural-artistic și focuri de artificii.

Instituția Prefectului – Județul Maramureș

 

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: