MARY SMITH – NEW YORK, USA / LIGYA DIACONESCU, MARIA BRĂDEAN, MARIANA POPA , MIRIAM NADIA DĂBĂU ȘI TEONA SCOPOS, PREZENTE ÎN CADRUL CENACLULUI ONLINE „HOPE” DIN NEW YORK USA / LIGYA DIACONESCU – OMUL LUNII

de Mary SMITH

Vineri, 24 aprilie, în cadrul cenaclului ONLINE „HOPE” din New York USA, a fost prezentă ca „OMUL LUNII”, scriitoarea, jurnalist LIGYA DIACONESCU, – câștigătoarea TROFEULUI SPERANȚA / HOPE 2020 – NEW YORK, USA, directorul revistei româno-canado-americane „STARPRESS”.

Cu această ocazie, LIDIA MARCU, vicepreședintele cenaclului, a făcut o caracterizare a Ligyei, a talentului și muncii acesteia, unul dintre cei meniți să pună în evidență personalități ale culturii și civilizației românești a căror apartenența la spațiul identitar european nu mai trebuie demonstrată.

La sugestia Ligyei, a fost prezentă online, cu noi lucrări, pictorița Smaranda Sima.

Maria Brădean

În surdină, pe muzica interpretată de MARIA BRĂDEAN, care a fost foarte apreciată de cei prezenți, rulând din cd-ul primit în dar de la Ligya, s-a citit interviul cu tânăra interpretă și poeme pe versurile Ligyei Diaconescu, dar și ale scriitoarelor MARIANA POPA din BRAȘOV, MIRIAM NADIA DĂBĂU din Paris, Franța și TEONA SCOPOS din IAȘI – din ANTOLOGIA – „ROMÂNIA, ȚARA MEA DE GLORII, ROMÂNIA, ȚARA MEA DE DOR” – STARPRESS 2020. (la fiecare întâlnire se va citi din creațiile scriitorilor prezenți în ANTOLOGIILE STARPRESS și se va prezenta câte un intervievat al Ligyei Diaconescu, cu a cărei revistă și asociație culturală – STARPRESS suntem în parteneriat!).

Mariana Popa

Miriam Nadia Dăbău

Teona Scopos

Au recitat din versurile proprii: CARMEN THOMPSON, EVA MARTINEZ, JOHN ANDRSON din New York.

Au intervenit cu alocuțiuni, MARY SMITH – PREȘEDINTELE CENACLULUI HOPE, MARIA PETRESCU și SANDA MIREA!

S-a vorbit și despre optimismul creat de cultură, frumos, în zilele acestea, în care cu toții suferim din cauza PANDEMIEI, a coronavirusului și s-au spus câteva rugăciuni, pentru întreaga planetă, urmând ca la întâlnirea viitoare să fie invitat și un preot, care să ne dea binecuvântarea.

Întâlnirea ne-a bucurat sufletele și ne-a redat speranța, fiind o reușită.

Cu doriri de bine, sănătate deplină, belșug și succes, în speranța unei noi întâlniri online, dar și a revederii (pe viu),

MARY SMITH

Președinte al cenaclului „HOPE” / New York, USA

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: