„FESTIVALUL PRIMĂVERII”- STARPRESS 2020, planificat la BRAȘOV și SÂMBĂTA DE SUS, în perioada 16-17 mai 2020, NU SE VA MAI ORGANIZA ÎN ACEST AN!

COMUNICAT DE PRESĂ

LIGYA DIACONESCU – revista internațională STARPRESS – vă informează că:

– DATORITĂ STĂRII DE URGENȚĂ, ÎN ACEST AN, ANUL CORONAVIRUSULUI – NU MAI PUTEM ORGANIZA „FESTIVALUL PRIMĂVERII” – STARPRESS 2020, planificat la BRAȘOV și SÂMBĂTA DE SUS, în perioada 16-17 mai 2020.

Mi-ar fi bucurat sufletul REÂNTÂLNIREA cu scriitori , cântăreți și pictori valoroși, printre care amintim – participarea anunțată a creatorilor de frumos, președintele Asociației culturale HOPE din NEW YORK, USA – MARY SMITH (partener media), scriitorii MIKE SMITH – din NEW YORK – USA , ANDI BRAUNER – din Köln GERMANIA, VIOLETA ANSON din Ontario, CANADA, MARIANA POPA, NADIA URIAN, GEORGE ECHIM, IULIANA CIUBUC, MARINELA BELU CAPȘA, RODICA GHINEA, NICOLETA CLAUDIA DRĂGAN BUCȘE, prof . ION TOPOLOG, prof. MIRCEA DOREANU, VICTOR MANOLE, ANDRADA VICTORIA DIACONESCU și alții, talentata cântăreață de pricesne și muzică ușoară – MARIA BRĂDEAN, solistul-compozitorul de romanțe – GHEORGHE CĂRBUNESCU, renumitul cântăreț de muzică populară GEORGE ECHIM, numeroși membri ai Ligii Scriitorilor Brașov și ai Uniunii Scriitorilor din România, pictorița EVA HOFMANN din Germania, colaboratori ai revistei „CLAVIATURI”, (partener media al REVISTEI INTERNAȚIONALE STARPRESS), având ca organizatori pe LIGYA DIACONESCU și MARIANA POPA.

Sperăm ca FESTIVALUL PRIMĂVERII să îl putem TRANSFORMA în acest an în FESTIVALUL TOAMNEI la BRAȘOV și SÂMBĂTA DE SUS, în aceeași formație, ba chiar și cu mulți alți participanți!

LIGYA DIACONESCU
Director general

Revista româno-canado-americană STARPRESS

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: