ANTOLOGIA SCRIITORILOR ROMÂNI CONTEMPORANI DIN ÎNTREAGA LUME / 2021

 

Distinși colaboratori,

pentru că mulți dintre domniile voastre au solicitat lămuriri suplimentare în vederea înscrierii în noua antologie, vi le trimit, alături de considerația mea!

Cu apreciere,

Ligya Diaconescu

 

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE pentru „ANTOLOGIA SCRIITORILOR ROMÂNI CONTEMPORANI DIN ÎNTREAGA LUME” STARPRESS/ CANADA, 2021/ EDIȚIE BILINGVĂ, ROMÂNĂ-ENGLEZĂ, CONTEMPORARY WORLDWIDE ROMANIAN WRITERS ANTHOLOGY – STARPRESS/ CANADA, 2021, SUB EGIDA LIGII SCRIITORILOR ROMÂNI!

Orice scriitor poate avea SPONSORUL său (persoană fizic său FIRMĂ – pentru paginile sale, ce va putea fi nominalizat în pagini – putându-se face contract de sponsorizare între firmă şi STARPRESS)

COMUNICAT

REVISTA INTERNAŢIONALĂ „STARPRESS” REALIZEAZĂ „ANTOLOGIA SCRIITORILOR ROMÂNI CONTEMPORANI DIN ÎNTREAGA LUME” STARPRESS – CANADA, 2021 (EDIȚIA BILINGVĂ, ROMÂNĂ-ENGLEZĂ), CONTEMPORARY WORLDWIDE ROMANIAN WRITERSANTHOLOGY – STARPRESS/ CANADA, 2021 SUB EGIDA LIGII SCRIITORILOR ROMÂNI!

ÎN ACEST SENS se vor realiza ÎNSCRIERILE DOMNIILOR VOASTRE la SECŢIUNILE POEZIE, PROZĂ, ESEU, INTERVIU, CRITICĂ LITERARĂ, CĂLĂTORII etc., începând cu data de 15 septembrie 2020.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile în urma selecției!

Pentru selecție așteptăm câte două materiale, poezie, proză, eseu etc. Colaboratorii care au mai publicat materiale în revistele noastre NU MAI PARTICIPĂ LA SELECȚIE, SE POT ÎNSCRIE DIRECT.

Chiar dacă materialele se trimit până la dată de 15 decembrie 2020, ÎNSCRIEILE se fac în ziua trimiterii cererii de înscriere, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE, putându-se încheia în scurt timp de la apariția comunicatului.

CONTRIBUŢIA fiecărui scriitor – pentru apariţia în Antologie este de 226,00 lei, (putându-se achita şi în două rate!)

Prioritate în paginile ANTOLOGIEI – BILINGVE, ROMÂNĂ-ENGLEZĂ vor avea câştigătorii şi participanţii la Concursurile Internaţionale de Poezie şi Proză pentru Românii din Întreaga Lume „STARPRESS”, colaboratorii revistei, cei care au fost publicați de Revista internaţională STARPRESS şi în propriile ANTOLOGII – CARE VOR PARTICIPA FĂRĂ SELECŢIE, dar şi cei care sunt recomandaţi şi scriitorii care doresc să fie publicaţi. Nu excludem pe cei talentaţi – care nu au apărut în paginile noastre.

Ne rezervăm însă dreptul de a nu publica scriitori controversaţi, de a nu publică lipsa talentului şi pe cei care trimit intenţia lor prea târziu, după selectarea scriitorilor şi primirea creaţiilor literare.

Condiţii de participare:

1 – Se primesc doar materiale culese pe calculator, corp litera 12, format word doc., cu diacritice.

2 – Materialele vor totaliza 4 pagini A4, împreună cu traducerea în limba engleză, 2 pagini în limba romană, 2 pagini în limba engleză , în care intră și un scurt cv și o poză în jpg. (la secțiunea poezie – poeziile se vor încadra pe două coloane, stânga – română, dreapta – limba engleză), ca şi la edițiile anterioare. (se pot publica si mai multe pagini pentru scriitorii care doresc.)

Pentru a veni în sprijinul scriitorilor care nu au traducător în limba engleză, avem o colaboratoare care traduce literatură – costul traducerii se va achita direct domniei sale (7 (șapte) lei/pagină, după ce noi facem încadrarea în pagini. (această scriitoare a tradus literatură și film – inclusiv poezie, costul traducerii este modic – domnia sa dorind sa fie cunoscuta în acest domeniu)

3 – înscrierile se vor face pe adresele:

ligya33@gmail.com, star_andrada888@yahoo.ro

4– CREAŢIILE LITERARE VOR FI ÎNSOŢITE de: – o fotografie în format jpg., un scurt CV şi adresa la care vor fi expediate volumele .

5Autorii confirmaţi vor participa financiar la cheltuielile tipografice cu suma de 226,00 lei (plata se poate face și în rate, până la dată de 15 decembrie 2020) şi vor primi câte 2 exemplare.

6 – După achitarea contribuției, scriitorii sunt rugaţi să trimită o copie după factură poştală (sau chitanţă) /extras cont pentru banii depuşi (după înscriere și selecție va vom trimite contul/ adresa pentru expediere).

7 – Serviciile de prepress, corectă, şi resursele necesare mediatizării vor fi suportate integral de Revista Internaţională STARPRESS.

8 – „ANTOLOGIA SCRIITORILOR ROMÂNI CONTEMPORANI DIN ÎNTREAGA LUME” STARPRESS 2021/ EDIȚIA BILINGVĂ, ROMÂNĂ-ENGLEĂ va fi lansată şi mediatizată la evenimentele de carte din ţară şi la cele din străinătate pe site-uri culturale din ţară şi din diaspora, în diverse publicaţii din ţară şi din străinătate şi la întâlniri culturale, cenacluri, tabere de creaţie, biblioteci, comunităţi româneşti din întreaga lume, ambasade, consulate etc. şi la întâlnirea din 31 august 2021 – de ZIUA LIMBII ROMÂNE, la care vor participa scriitori, editori, reviste culturale, personalităţi culturale din ţară şi diaspora (USA, Anglia, Canada, Germania, Olanda, Spania, Franța, Italia etc.)

Avem alături de noi, pentru mediatizare, peste 86 de ziare şi reviste, posturi de radio şi TV. din diaspora şi România – cu, care ne aflăm în parteneriat media.

Ligya DIACONESCU

– Director general – Revista Internaţională STARPRESS

– Vicepreședinte al Ligii Scriitorilor Români 

– Membru al Clubului de Presa Transatlantic

– Membru fondator al „Association des mass-médias et journalistes d’expression roumaine sans frontière” /24 sept.2011/ QUBEC, Canada

– Membru de onoare al Asociației Profesorilor universitari din Canada/ ACRUPO

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: