„Târgul Darurilor de Crăciun” vine la tine acasă!

Târgul Darurilor de Crăciun a început ca un eveniment dedicat comunității din Baia Mare, celor care căutau daruri cu dichis, create de artiști plastici, ceramiști, bijutieri, designeri de textile, dar și artizani pricepuți.

Un eveniment despre oameni, creativitate și bucuria de a dărui. Asta ne-am propus să fie Târgul Darurilor de Crăciun încă de la prima ediție care se întâmpla în 2011.

Născut într-o comunitate mică, dar având alături creatori și în egală măsură iubitori de frumos, evenimentul a crescut organic și responsabil.

Adunând în fiecare an exponate dintre cele mai diverse și originale dar și un public entuziast care a contribuit la întregirea unei atmosfere de magie și sărbătoare, Târgul Darurilor de Crăciun este loc și motiv de bucurie pentru oricine îi trece pragul.

După atâția ani în care am crescut împreună, creatori și public, iată-ne ajunși într-o situație grea, din care noi credem că tot împreună putem răzbi. Și asta, pentru că, în orice astfel de situații există și oportunități. Pentru noi, acest moment este o șansă de a ajunge în casa și sufletul mult mai multora dintre voi.

Prin urmare, ediția aceasta ne veți găsi online alături de creațiile noastre pentru a rămâne cu toții în siguranță și pentru a ne păstra șansa de a ne revedea în viitorul apropiat.

Cumpără locat! Bucură-te dăruind!

Nu uitați: Online, ediția a 9-a | Perioada: 1-20 decembrie 2020

Sursa: https://www.facebook.com/targuldarurlordecraciun

Redacția „e-Bibliotheca septentrionalis”

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: