Virginia Paraschiv și Mihai Ganea, premiați la concursul „Armonii literare

HIFA ROMÂNIA în colaborare cu Biblioteca Județeană Mureș și Liga Scriitorilor Români filiala Mureș au organizat concursul online de creație „Armonii literare”, ediția a II-a. În urma sesiunii de evaluare, au fost acordate reprezentanților Maramureșului următoarele premii literare: d-nei Virginia Paraschiv – Premiul I și d-lui Mihai Ganea – Premiul III.

Ambele premii le-au primit la „Secțiunea proză”, pentru valoarea deosebită a creațiilor literare înscrise în concurs, talentul remarcabil și contribuția adusă la îmbogățirea universului literar actual. Juriul a fost condus de poetul Mircea Dorin Istrate, Președintele Ligii Scriitorilor – Filiala Mureș.

Concursul a avut două secțiuni: autori români și autori maghiari, iar participanții s-au înscris cu lucrări de poezie și proză. Cei 38 de autori care au trimis lucrări de poezie și proză provin din județele Arad, Bihor, Bistrița, Cluj, Iași, Maramureș, Mureș, Sibiu și din București. S-au primit poezii de la autori stabiliți în Marea Britanie și în Belgia, iar una dintre participante este din Republica Moldova.

Virginia Paraschiv și Mihai Ganea

Redacția „e-Bibliotheca septentrionalis”

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: