ANTOLOGIE DE TEXTE. RECENZII DE CĂRȚI – PERSONALITĂȚI ALE LITERATURII CONTEMPORANE. SINCERUS VERBA, VOL. 3

de Vasile BELE – coordonator proiect literar

Prieteni dragi VĂ MULȚUMESC PENTRU ÎNCREDEREA AVUTĂ ÎN ECHIPA NOASTRĂ, cei care trudim, pentru reușita proiectelor noastre literare.

Deși „am tras tare”, cum se zice, nu vom reuși să apărem în format carte, cu volumul 3, decât anul viitor, în 2021. Dar e bine și așa! Tipografiile sunt extrem de aglomerate în această perioadă! E de bine! Înseamnă că în scumpa noastră țară, cineva mai muncește, nu-i așa?

Suntem în măsură să vă oferim date sensibile, frumoase, interesante despre ce se va întâmpla în volumul 3. Am început acest proiect de o lună și o săptămână. DEJA SUNTEM LA VOLUMUL 3. Asta înseamnă respect pentru autor și carte, apreciere pentru Dumneavoastră dragi colegi de condei, indiferent spre ce gen literar sunteți îndreptați.

Printre cei cuprinși în acest volum 3, sunt și următorii: Zenovia Zamfir, Marița GRIGOR, Mariana BENDOU, pr. Vasile POP; Maria BERCIU, Limona RUSU & Victor COBZAC, Mariana MOGA, Romulus MOLDOVAN, Ionica BANDRABUR, Mioara ARDIELEANU, Lăcrămioara ELEFTERIU, Angela DUMBRAVĂ, Petru T. GRĂDINARU VADURILE și… lista continuă. Deocamdată mă opresc aici, pentru că suntem mai mulți de – 15 – și, evident, echipa de coordonare: prof. Gelu DRAGOȘ, poet popular Nelu DANCI și Vasile BELE. Doamne ajută să fie bine!

Din punctul nostru de vedere chiar este un motiv de reală bucurie. Deja poetul popular Nelu DANCI și-a început CUVÂNTUL DE ÎNTÂMPINARE, așa cum deja ne-a obișnuit. Prof. Gelu DRAGOȘ la fel!

Fericirea și bucuria am vrut să v-o trimit (transmit și vouă) dragii mei, căci fără Dumneavoastră, autori și cărți, acest proiect nu ar exista. O bucurie și mai mare ne-au prilejuit-o cei care au dorit să fie incluși în mai multe volume. Asta spune multe! Asta, pentru noi, este un motiv de e fi onorați și obligați, cu sens de responsabili!

Noi muncim… așa că vă dorim zi minunată, plină de zâmbet! Săptămâna viitoare voi reveni cu alte amănunte! De fapt, cu întreaga listă a celor cuprinși în ANTOLOGIE DE TEXTE. RECENZII DE CĂRȚI – PERSONALITĂȚI ALE LITERATURII CONTEMPORANE. SINCERUS VERBA, VOL. 3.

DOAMNE AJUTĂ. Dragii mei să aveți grijă de Dumneavoastră!

Chiuzbaia, 8 decembrie 2020, (V. B.)

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: