Înscrieri la antologia „LECŢIA DE POEZIE”

Apollon

Invitaţie

Societatea Culturală Apollon – România şi Academia Internațională de Literatură și Artă, te invită să fii unul dintre autorii antologiei de texte literare „LECŢIA DE POEZIE” – 3 volume cu peste 600 pag. fiecare, format B5, tip „manual”, supracopertate, tiraj general 300 seturi.

Autorii nu sunt implicaţi financiar în tipărirea şi apariţia acestei antologii. Apollon – România NU percepe taxe şi NU condiţionează cumpărarea antologiei! Noi ne ocupăm de CULTURĂ, nu de strângere de fonduri!

Antologiile Apollon se distribuie la bibliotecile judeţene, municipale, orăşeneşti, comunale şi la unele centre culturale din ţară şi străinătate.

Cei care doresc să-şi achiziţioneze, măcar un exemplar din volumul în care sunt publicaţi, o pot face după apariţia antologiei.

Puteţi participa, până la 31 martie 2021, cu o fotografie bust, CV literar, 20 de poeme, 50 de epigrame, 30 pag. de proză A4, lucrări de grafică şi desen (alb-negru) 15-20 exp.

Fiecare autor poate trimite ceea ce consideră că îl reprezintă cel mai bine. Materialele se trimit, la adresa de e-mail ro.tv.kalin@gmail.com în document Word, font Times New Roman 12, obligatoriu cu diacritice şi corectură.

Cristian LAURENŢIU
Societatea Culturală Apollon – România

*(material primit cu bunăvoința colaboratorului Gelu Dragoș)

 

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: