„Bookurie fără etichetă” – târg de cărți caritabil

Sâmbătă, 24 aprilie 2021, în Centrul Vechi al orașului Baia Mare, între orele 10:00 – 16:00, are loc târgul de cărți caritabil„Bookurie fără etichetă”, eveniment organizat de Rotaract Baia Mare. 

„Fiecare din noi are o misiune în viață, o direcție, o cauză în care crede și pentru care luptă.

Cei de la Casa San Michele știu că misiunea lor în Baia Mare este să ajute fetele și băieții cu vârsta de peste 18 ani, victime ale violenței domestice, abuzurilor și violenței sexuale de orice fel. La acest istoric trist se adaugă, de multe ori, probleme cu drogurile, abuzul de alcool și alte probleme psihofizice. Voichița Vaida este cea care gestionează proiectul de protecție și reintegrare în societate a persoanelor care ajung aici.

Dorim să le fim alături și să îi sprijinim.

Am venit cu propunerea începerii terapiei de grup pentru victimele abuzate. Avem alături terapeutul, iar fetele sunt dornice să participe, dar avem nevoie de susținere financiară, deoarece vorbim de un drum lung spre vindecare. Am ales astfel să dedicăm ediția de primăvară a proiectului Bookurie fără etichetă, ajutorării acestor fete.

Vă invităm să ne fiți din nou alături. Fiți alături de aceste fete care au trecut prin lucruri pe care nici nu le putem concepe pe de-a-ntregul, dar care au lăsat răni adânci pe trupurile și în mințile lor.

Ajutați-ne să punem un pansament pe sufletul lor, să sădim un gram de speranță în întunericul poveștilor pe care le-au trăit, să le oferim ajutorul specializat de care au nevoie.”

Sursa:
https://www.bibliotecamm.ro/stiri/
Rotaract Baia Mare | Facebook

Redacția „e-Bibliotheca septentrionalis”
Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare – ROMÂNIA

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: