Maramureșul, promovat în cadrul Open Days 2021

Maramureșul a fost promovat în cadrul Open Days 2021 – Ziua porților deschise la Comitetul European al Regiunilor!

Județul Maramureș se află printre cele 36 de regiuni și orașe europene care au fost promovate în cadrul evenimentului online Open Days 2021 – Ziua porților deschise la Comitetul European al Regiunilor, organizat cu prilejul Zilei Europei 2021. Manifestări de tip Ziua porților deschise la instituțiile europene au loc în fiecare an de Ziua Europei, în data de 9 mai, când celebrăm „Declarația Schuman” care marchează începutul construcției Uniunii Europene, așa cum o cunoaștem în prezent.

O fotografie reprezentativă a satului maramureșean a fost selectată și inclusă în Albumul cu cele mai frumoase fotografii ale regiunilor și orașelor europene, publicat pe website-ul CoR Ziua Europei 2021.

De asemenea, albumul cu fotografii care ilustrează atractivitatea și diversitatea regiunilor europene poate fi admirat și în galeria Flickr a Comitetului European al Regiunilor: https://www.flickr.com/…/cor…/albums/72157719144884700.

Evenimentul Open Days 2021 – Ziua porților deschise la Comitetul European al Regiunilor (CoR) a fost dedicat promovării regiunilor europene și sensibilizării cetățenilor europeni cu privire la proiectul comunitar, iar regiunile europene au fost invitate să transmită fotografii care să reflecte valorile și specificitatea locurilor.

Sursa:
Consiliul Judeţean Maramureş

Redacția „e-Bibliotheca septentrionalis”
Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare – ROMÂNIA

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: