La aniversare: 50 de ani de viață!

 

Dragă Moni!

Ce repede trec anii, deja sunt 50 de ani de la nașterea ta, o jumătate de secol de viață. Nașterea ta a fost o apariție providențială, ne-am bucurat fără margini și acum noi suntem fericiți că exiști și putem să învățăm multe lucruri de la tine.

Încrederea în forțele proprii și strădania ta continuă de a evolua mereu, te-a echipat sufletește și intelectual, pentru a găsi adevăruri proprii pe calea vieții neumblate de alții .

La această vârstă ai învățat să fii fericită, ceea ce nu este simplu și nici ușor pentru majoritatea oamenilor, pentru a cunoaște zone mai puțin accesibile pământenilor.

Astăzi ești pregătită și mobilizată pentru a face față avalanșei de griji și emoții negative într-o lume a incertitudinii, riscului și depresiei generalizate a majorității oamenilor de pe mapamond. Acuma te afli într-o stare de spirit înălțătoare, sănătoasă fizic, intelectul și sufletește pentru a ține cadența vremurilor actuale și a progresa continuu. Aceste constatări ne fac și pe noi fericiți.

Fie, ca învățătura și experiența dobândite până acum, să-ți îmbogățească viața în continuare, să-ți aducă noi puteri pentru a influența benefic viețile celor dragi ție, tuturor semenilor noștri, noi bucurii și visuri împlinite.

Fie, ca Dumnezeu să te călăuzească și binecuvânteze în tot ce îți dorești și întreprinzi.

LA MULȚI ȘI FERICIȚI ANI!

Mama și Tata
Sibiu, 15 mai 2021

jr. col. (rtr.) dr. Eugen-Nicolae ROTĂRESCU

* Scrisoarea aceasta a fost expediată virtual pentru a se bucura fiica Ramona-Ileana, în 18 mai 2021, la împlinirea vârstei de 50 ani, dar și a zilei onomastice a Sf. Constantin și Elena. (de Eugen Nicolae Rotărescu)

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: