Puterea minții prin nutriție și alimentație

de Alexandru PLEȘEA

Am vrut să ocolesc direcția asta, și nu de teama celor care susțin vehement știința contemporană, ci din cauza unor cercetări minuțioase pe care le-am făcut în ultimul timp.

Mi-a luat mai bine de 4 ani să studiez aceste lucruri: cât din forța noastră mentală, este dată de nutriția pe care o ingerăm.

Și… am aflat! Dar te avertizez că ce vei afla este altceva decât ce se propune în mass-media sau pe social media.

Inepțiile folosite ca propagandă în media sunt mijloc de obediență pentru omul ruinat cu propriile sale mâini, având obișnuința plăcerii gustului ca armă împotriva sa.

Deși simțurile noastre sunt elaborate de la „mama natură” să ne hrănim sufletul și interiorul cu ele, noi azi am uitat de acest „software” divin și am lăsat deoparte gusturile generatoare de celule noi, cu tot neamul lor de mitocondrii, ca fiind uzina de energie a celulei pentru că se poate divide.

Am uitat că acrul și amarul stau la baza acestei legi naturale și că dulcele inhibă și adoarme elementele subcelulare. Am uitat că iutele e factor absorbant pentru că scurtcircuitează capilarele și ne-am lăsat păcăliți de media că gustul de sărat este dăunător. Dimpotrivă sarea, cea de salină în special, este obligatorie și necesară vitalizării cu săruri și minerale ca hrana pentru celule.

Putem vedea, voi arăta și în tabără, iar pentru cunoscători, descifra, cercul Krebs (ciclul acidului citric) care arată pentru orice neinițiat elementele vieții.

În fine, am realizat că un nutriționist cu acte în regulă, format prin diferite tratate cumpărate și negociate ca la ușa târgului, că nu are habar ce propune unui individ care zice că vrea să facă mușchi sau să slăbească. Pe lângă pieptul de pui, sălățele și alte câteva grame de proteine vegetale cumpărate de magazinele care îl plătesc, corpul sărmanului om începe o suferință nesimțită ca simptom, care se traduce prin pierderi sau arderi masive de țesut inert (gras) și nu doar. Astfel de oameni, care consultă astfel de nutriționiști, cad în capcana unei iluzii exterioare, pentru a revitaliza energia sexuală către un interior labil și degenerat în timp, incapabil să mai facă față virtuților.

Ca psiholog, datoria mea, față de mine în primul rând, este să studiez TOATE elementele disponibile care ajută mintea altuia.

Pe lângă toate metodele din terapiile moderne cu care am lucrat, am exersat și multe alte măsuri, inițiate de mine, de vindecare mentală a destulor boli cu început cronic. Ele sunt eficiente cât timp omul își schimbă și obiceiurile malefice alimentare care îl trag în jos fără să știe.

Cei care au urmat îndeaproape instrucțiunile mele, au reușit să producă energia interioară necesară pentru a ieși din anxietate, stres, griji, îngrijorări și alte neputințe comportamentale.

Alimentele complete, necesare creierului, sunt în cartea cu circuit închis care va fi oferită celor care participă la tabăra de vară din 15-18 iulie, unde 1 singur loc mai este disponibil: alexandruplesea.ro/tabara.

Pe lângă prezentările despre nutriție, sesiunile de întrebări și răspunsuri despre alimentația pentru creier, în această tabără (următoarea tabără va fi pe 7-10 octombrie 2021), voi găti, împreună cu echipa mea, hrană pentru puterile minții noastre. Pentru că vreau să realizezi cu mintea ta ceea ce iți dorești.

Hrana este energie condensată. Cea din magazine este slab nutritivă, aproape goală. Cea care ajută sunt elemente din natură pentru reparația organică a creierului și, mai ales, să vindece bucăți din el pentru o vitalitate și sănătate mentală explozivă!

Cu dragoste și respect, a fost un privilegiu să-ți scriu aceste lucruri.

Alexandru Pleșea

Rămâi cu bine!

 

Alexandru Plesea_logo
Splaiul Unirii 5
Bucureşti 030121
ROMÂNIA

One Response to Puterea minții prin nutriție și alimentație

  1. […] Puterea minții prin nutriție și alimentație — e-Bibliotheca septentrionalis […]

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: