Provocarea verii la Chișinău!

În vara 2021 Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” a format o comunitate de cititori și utilizatori care au citit și au descoperit Chișinăul, împreună cu bibliotecarii, la programul „Provocarea verii”.

În cele 8 săptămâni (4 runde) micii chișinăuieni au fost provocați să cunoască și să descopere Chișinăul natal printr-o gamă foarte diversă de metode atractive. Patrimoniul local – Chișinăul, fiind o componentă prioritară a programului, au descoperit date, fapte, evenimente, personalități, au rezolvat teste, au aflat lucruri noi de la personalități și specialiști din diverse domenii, au explorat fizic și virtual locuri istorice, muzee, parcuri, au  înregistrat recorduri de lectură. Fiecare 1 leu investit a adus beneficiu economic de 6, 39 lei.

Conform tradiției, la finele fiecărui program, a fost evidențiat impactul lui în comunitatea deservită. Vă invităm să urmăriți cifrele succesului ediției a III-a a programului „Provocarea verii”, care demonstrează impactul lui pentru utilizatori, comunitate și societate.

Redacția „e-Bibliotheca septentrionalis”
Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare – ROMÂNIA

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: