EVENIMENT CULTURAL LA SEGHEDIN, DEDICAT SĂRBĂTORIRII ZILEI LIMBII ROMÂNE

Vineri, 10 septembrie, Filiala Seghedin a ICR Budapesta se alătură Consulatului General al României la Seghedin în organizarea unui amplu eveniment cultural dedicat celebrării Zilei Limbii Române (31 august).

Programul serii, realizat de Catedra de Limba şi literatura română a Facultăţii Pedagogice „Juhász Gyula”, din cadrul Universității din Seghedin în colaborare cu Asociaţia Culturală a Românilor din Seghedin va fi compus din două paneluri, după cum urmează: la ora 17.30 va avea loc deschiderea simpozionului „Versuri și muzică despre limba română”, cu participarea interactivă a celor prezenți. Moderator: conf. dr. Mihaela Bucin, şefa Catedrei de Limba şi literatura română a Facultăţii Pedagogice „Juhász Gyula”, din cadrul Universității din Seghedin. Apoi, la ora 18.30 va avea loc lansarea volumului „Pachetul”, publicat la Timișoara, sub coordonarea prof. univ. dr. Otilia Hedeșan, de la Universitatea de Vest din Timişoara, în prezența acesteia.

În paralel, publicul va avea ocazia să urmărească un scurt film documentar cu profil etnologic, oferit de invitații din România.

Accesul la eveniment va fi permis pe baza invitației oficiale.

Sursa: http://www.foaia.hu/

Redacția „e-Bibliotheca septentrionalis”
Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare – ROMÂNIA

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: