Agenda evenimentelor culturale ale săptămânii 15-19 noiembrie 2021 – Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare

 

Miercuri, 17 noiembrie 2021

ora 13, Sala de conferințe

Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” în parteneriat cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș organizează lansarea lucrării „O antologie de proză maramureșeană contemporană”, realizate de Nicolae Scheianu, apărută la Editura Ethnologica, Baia Mare, 2021.

Vor lua cuvântul: Lucian Iluț, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș, Nicolae Scheianu, consultant artistic, Delia Muntean, critic literar, Radu Trufan, vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș, Anca Minodora Hendea-Costin, inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

Pot participa în limita a 30% din capacitatea sălii numai persoanele vaccinate împotriva virului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore; persoane care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, conform Hotărârii nr. 91 din 22 octombrie 2021. Atestarea vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 se realizează prin intermediul certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19.

Persoană de contact:
Ștefan Selek
bibliotecar
Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare
Email: pr.bibliotecamm@gmail.com

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: