Pași de catifea… pe cărarea sufletului

de Ioana POENARU
jurnalist, Montreal

Se spune că-n suflet nu trebuie să intri cu bocancii. Dar pășind ușor, cu pași de catifea, se poate și chiar e indicat.

Personal, cred că acesta a fost unul dintre gândurile cu care a pornit la drum autoarea Mihaela CD, atunci când și-a propus să scrie „Pași de catifea”.

Așa după cum ne-a obișnuit, Mihaela CD oferă celor dornici să-și hrănească sufletul o carte de excepție. Atractivă vizual, prin condițiile tipografice deosebite, cine deschide cartea, numai răsfoind-o, nu o mai poate lăsa din mână. Paginile te atrag ca un magnet nevăzut, poeziile, gândurile și emoțiile pe care autoarea le-a așternut pe hârtie îți fac bine, te bucură și te încarcă emoțional, ajungi să râzi, să plângi, să te bucuri, să suferi sau să te rogi în același timp cu ea. Necunoscută poate, simți că o cunoști de-o viață.

Talentul Mihaelei este în primul rând autenticitatea. Ea își pune sufletul în palmă  și-l expune tuturor fără cosmetizări, fără farduri, fără false pretenții. Poeziile ei îți merg direct la suflet, ajung drept la sursă. Versurile ei creează o stare, o reflecție dintre cele mai profunde. Întrebări pe care ți le pui și răspunsuri în care te regăsești.

Într-o lume în care se scrie puțin și se citește și mai puțin – căci cine mai are timp și de așa ceva în nebunia din jur, nu? – gestul Mihaelei CD pare unul fără sens. Pare, căci nu este. Mihaela provoacă. Mihaela uimește. Mihaela zdruncină apatii și naște curiozități. Mihaela ține drumul drept, cu capul sus și cu chipul plin de soare și zâmbet. Mihaela poartă credința cu ea și, de cele mai multe ori, îndrăznește și o așează pe hârtie. Fără a aștepta ceva în schimb, Mihaela își oferă în totalitate sufletul ei.

E o ocazie rară. Vă invit să vă opriți o clipă și să profitați de această oportunitate. Nu veți regreta. La final, vă veți simți mai sensibili, mai buni, mai generoși. Vă veți simți vii și autentici. Puteți rezista tentației?

Sursa: https://poeziipentrusufletulmeu.com/

Scrie un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: